Препарат за импрегниране на дамаска OA sofa protector 250ml

FAAB

Нов продукт

Препарат за импрегниране на мебелна дамаска OA SOFA PROTECTOR 250ml увеличи
Препарат за импрегниране на мебелна дамаска OA SOFA PROTECTOR 250ml
Препарат за импрегниране на мебелна дамаска OA SOFA PROTECTOR 250ml Препарат за импрегниране на мебелна дамаска OA SOFA PROTECTOR 250ml video

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средно: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
Препарат за импрегниране на мебелни дамаски OA SOFA PROTECTOR 250ml прониква дълбоко в структурата на влакната и се свързва с тях, създавайки микроскопично покритие, което отблъсква водата и мръсотията. Ефективно предпазва от абсорбиране на влага, мазнини и човешка пот, като улеснява отстраняването на всякакви замърсявания. 

Повече информация

Изчерпана наличност

59,90 лв

swap_horiz check
 
 

Ефективно импрегниране: водоотблъскваща защита за вашия диван, тапицерия и текстил: без петна или обезцветяване. Оказва изключително ефективно импрегнирано и същевременно 100% дишащо действие.

Дълготрайно действие: нашият водоустойчив спрей образува ефективен защитен слой срещу мазнини, пот и мръсотия. Това улеснява премахването на петната там, където е необходимо.

Без токсичен PFC: отровата за околната среда се намира в много продукти. Ние от OA не използваме PFC. Нашият импрегнатор е по-добър за вашето здраве и също така изключително щадящ към материалите.

По-дълга хигиенична защита: благодарение на иновативния нано спрей, активираните сребърни частици проникват дълбоко в структурата на влакната. Това ефективно предотвратява развитието на бактерии и мухъл.

Обещание за добро здраве: не се тревожете за мръсотията, дори при деца или животни. OA Sofa Protector Spray е веган и дерматологично тестван. Добър за теб и цялото ти семейство.

Начин на употреба: Преди да използвате OA SOFA PROTECTOR, се препоръчва цялостно почистване на тапицерията с OA SOFA CARE. Тествайте продукта на незабележим участък преди да нанесете. Задръжте продукта приблизително 10-20 см от плата и напръскайте върху суха, чиста повърхност до пълното покриване. Може да избършете повърхността с гъба, за да помогнете на продукта да проникне през влакната. Оставете да изсъхне, проветрете помещението. Нанесете продукта при температура между 5°C и 40 °C. Продуктът е 75% втвърден веднага след изсушаване. Продуктът се втвърдява напълно след 48 часа от изсушаване. Можете също така да използвате 10% разтвор на продукта за освежаване на тъканите. Правилно нанесеното покритие ще остане в сила най-малко 3 месеца, в зависимост от условията на употреба.

Предизвиква дразнене на очите. Предизвиква дразнене на кожата. Ако трябва да потърсите медицинска помощ, покажете опаковката или етикета на Вашия лекар. Дръжте далеч от деца. Почистете старателно след употреба. Носете предпазни ръкавици/дрехи/очила/маска за лице.

ПРИ КОНТАКТ С КОЖА: Изплакнете с вода за няколко минути.

АКО ПОПАДНЕ В ОЧИ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Отстранете контактните лещи, ако има такива и се махат лесно. Продължете изплакването. Ако дразненето на очите продължава: Потърсете медицинска помощ. Изхвърлете съдържанието/опаковката в контейнери за разделно събиране на отпадъците в близост.

Използвайте до: 24 месеца от датата на производство.

Ефективна импрегнация

Протекторът за диван OA прониква дълбоко в структурата на влакната и образува микроскопично покритие. По този начин вашият текстил и тапицерия са ефективно защитени от проникване на влага и мръсотия. Без петна или ивици - 100% дишащи.

Не вреди на кожата и тъканите

Ефективна защита срещу вода и мръсотия. Протекторът за диван OA не влияе на живота на вашия текстил. Безвреден за вас и цялото ви семейство.

100% без PFC

Перфлуорираните въглеводороди са токсични за хората и природата. PFC се намират във водоотблъскващи и мръсотия текстилни изделия. Нашите продукти не съдържат вредни PFC.

Дълготрайно почистване

Ефективно импрегнирани, новите замърсявания могат да бъдат отстранени по-бързо и течностите не проникват в тъканта. Активираните сребърни частици осигуряват и дълготрайна хигиенна чистота.

✅ Сравняване с други

reorder format_align_right
Сравнявате: Препарат за импрегниране на дамаска OA sofa protector 250ml
Цена от:
Цена от:
59,90 лв
Цена от:
39,90 лв
Цена от:
39,90 лв
Оценка от клиенти:
Оценка от клиенти:
0 / 5
Оценка от клиенти:
5.0 / 5
Оценка от клиенти:
0 / 5
Описание:
Описание:
Препарат за импрегниране на мебелни дамаски OA SOFA PROTECTOR 250ml прониква дълбоко в структурата на влакната и се свързва с тях, създавайки микроскопично покритие, което отблъсква водата и мръсотията. Ефективно предпазва от абсорбиране на влага, мазнини и човешка пот, като улеснява отстраняването на всякакви замърсявания. 
Описание:
Почистващ препарат  OA SOFA CARE с най- високо качество за почистване на мебелни дамски и еко кожи, създаващ свежи и антиелектростатично покритие. Ефективно почиства и отстранява петна, придава на тъканта дълготрайна свежест, създава покритие, което намалява привличането на мръсотия.
Описание:
Премахнете упоритите петна с OA STAIN ELIMINATOR. Продуктът се състои от натурални съставки и не съдържа агресивни разтворители, които биха могли да повредят деликатната повърхност на вашите мебелни тъкани. OA STAIN ELIMINATOR ще помогне за отстраняването на дъвка, лепило, остатъци от стикери, петна от мастило, естествена смола, битум, катран, петна от парафин и някои видове маркери. 
Работи чудесно при тежки замърсявания, има  приятен портокалов аромат. Благодарение на съдържанието на алкохол може да се използва като опора за антибактериални препарати. OA STAIN ELIMINATOR работи перфектно не само върху текстил и килими, но и върху пластмаса, дърво, камък и стъкло.

✅ FAQ / ЧЗВ

Всички продукти от предлагани от нас може да поръчате дирекно онлайн или от фирмените ни магазини.

На всяка продуктова страница www.nanihome.bg може да направите бърза поръчка за съответния продукт, или стандартна поръчка с възможност за добавяне и комбиниране с други продукти или аксесоари.

Ако все пак се колебаете или искате да спестите ценно време, може да поръчате директно на нашите консултанти от безплатен телефон 0800 40 300.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.

✅ ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

1. За поръчки със стойност над 100 лева направени през сайт nanihome.bg доставката е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва където е възможно.
2. Плащане при доставка (наложен платеж).
3. Плащане с кредитна или дебитна карта през сайта.
4. Плащане по банков път (банков превод).
5. Кредитиране от Банка ДСК, БНП Париба и/или UniCredit (калкулатори).

✅ ВИЖ ОЩЕ