Модулна система Luna New

Нов продукт

Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ увеличи
Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ
Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna New от Нани Хоум Дивани НАНИ

Модулна система Луна New за домa

С приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. С осезаем комфорт и неприсъща функционалност, Модулна система Луна New изразява Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома. 

Повече информация

329,00 лв

Цени от: 159,00 лв

БЪРЗА ПОРЪЧКА
Кредитен модул UNI Credit

ВЗЕМИ САМО ЗА

12 x 31.75 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средна оценка : 0 / 5
базирана от 0 потребители.
$nbsp;

Модулна система Луна New не е с константни размери и ориентация, а е съвкупност от лесно конфигуриращи се, независими, но кореспондиращи си елементи. Те са тапицирани с меки материали и мебелна дамаска от всички страни, като могат да се използват както в конфигурация така и самостоятелно.

Украсителните шевове подсилват здравината и същевременно подчертават или преливат визията. Декоративните възглавници се поръчват отделно, и могат да бъдат в пастелно жълто, зелено, синьо или бежово, като се избира контраст или съответно подходящ цвят. Броят им не е ограничен, а могат да бъдат и комбинирани в различни цветове.

Дълбочината на седалната зона до облегалните възглавници е 66 см. Комфорта при сядане се регулира с поставянето на декоративните възглавници. Дълбочина на седалната зона до гърба на дивана – 81 см. – размер, който е равен на широчината на единичен матрак!

Модулна система Луна New се усеща комфортно мек при ползване и отговаря на съвременното търсене. За комфорта допринася и височината на  седалната част клоняща към 50 см. Твърдата част на гърба е с височина 68см, а облегалните възглавници са с височина 92 см. Завъртането на възглавницата на 180 градуса води до по – изправен гръб /друга позиция на стоящия/ с височина 96 см. *Всички размери са от пода!

Ципът на възглавниците улеснява поддръжката им, и дава възможност за по-добра хигиена.

Комбинацията в дълбочина от ЗИГ-ЗАГ пружини и омекотен полиуретан с голяма издръжливост са гарантирана, уравновесена и устойчива упора.

Ватата и набора от висококачествени дамаски в контактната зона оформят визията и гарантират мекотата.  

ТАБУРЕТКА

Табуретка

Ширина: 70см / Дължина: 105см

Цена: 329лв

ФОТЬОЙЛ

Фотьойл

Ширина: 70см / Дължина: 105см

Цена: 379лв

ЪГЪЛ

Ъгъл

Ширина: 105см / Дължина: 105см

Цена: 565лв

ДИВАН

Диван двойка

Ширина: 133см / Дължина: 105см

Цена: 989лв

ПОДЛАКЪТНИК

Подлакътници

Голям подлакътник: 159лв

Ширина: 23см / Дължина: 105см

Малък подлакътник: 189лв

Ширина: 33см / Дължина: 105см

ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

40см x 40см - 11лв за 1бр.

Възможните конфигурации на Луна New нямат точен брой. Единственото ограничение за тях е Вашата фантазия. Модулната състема може да се конфигурира спрямо размера на помещението, желаната визия и функционалност, както и физически особености /прозорци, врати/ и др. 

ВАЖНО
РАЗМЕРИ И ЦЕНИ

ЗАБЕЛЕЖКА: Опция без функция сън се получава когато на мястото на дивана се конфигурират два фотьойла. Тогава размера се увеличава с 7см. 

Модулна система Луна New без функция сън може да се ползва за сън чрез обикновено разместване на елементите до получаване на квадратна конфигурация.

Функция сън

Размери и цени

ВЪЗМОЖНИ КОНФИГУРАЦИИ

Традиционно за ПАРАЛЕЛ ЕАД, конструкцията е от подсилен с метални рамки висококачествен дървен материал и дървесни плоскости. Няма по удобен за ползване от потапящия механизъм. Патентован е и се произвежда само от една фирма. В света е познат като PUMA SYSTEM. Компенсаторни пружини отварят/затварят подматрака с един досег. Това е един от малкото механизми, който предоставят еднакъв комфорт по цялата площ за сън. Функцията сън при ъглово разположение на дивана е с размер 148 / 215 см.

Когато конфигурацията на Модулна система Luna New е права /2-ка или 3-ка/ се спи перпендикулярно на седалната част, като е необходимо поставянето на друг елемент /табуретка, фотьойл или др./ за постигане на 200 см. дължина.

Персонализиране на продукта

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

  loader

  * задължителни полета

  Седална и облегална част*
  + 0,00 лв
  Baringnton Coffe +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Cream +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Denim +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Red +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Yellow +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Giulia 9707 Green Olive +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Luxor Mint +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Luxor Rose +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Luxor Silver +0,00 лв
  Цвят на основата*
  + 0,00 лв
  Baringnton Coffe +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Cream +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Denim +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Red +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Smoke +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Yellow +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Luxor Blue +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Luxor Rose +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Luxor Silver +0,00 лв
  * Всички изображения са илюстративни, като е възможно да имат разлики с реалния продукт.