Array

Модулна система Luna

Дивани НАНИ Дивани НАНИ

Нов продукт

Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ увеличи
Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ
Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ Модулна система Luna от Нани Хоум Дивани НАНИ

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средно: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
Leasing

Модулна система Луна за домa

С приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. С осезаем комфорт и неприсъща функционалност, Модулна система Луна изразява Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.

Повече информация

Изработка за 60 календарни дни + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

420,00 лв

 

Размери Luna NEW

Използвани дамаски

Luna не е с константни размери и ориентация, а е съвкупност от лесно конфигуриращи се, независими, но кореспондиращи си елементи. Те са тапицирани с меки материали и мебелна дамаска от всички страни, като могат да се използват както в конфигурация така и самостоятелно.

Украсителните шевове подсилват здравината и същевременно подчертават или преливат визията. Декоративните възглавници се поръчват отделно, и могат да бъдат в пастелно жълто, зелено, синьо или бежово, като се избира контраст или съответно подходящ цвят. Броят им не е ограничен, а могат да бъдат и комбинирани в различни цветове. Дълбочината на седалната зона до облегалните възглавници е 66 см. Комфорта при сядане се регулира с поставянето на декоративните възглавници.

Luna се усеща комфортно мек при ползване и отговаря на съвременното търсене. За комфорта допринася и височината на  седалната част клоняща към 50 см. Твърдата част на гърба е с височина 68см, а облегалните възглавници са с височина 92 см. Завъртането на възглавницата на 180 градуса води до по – изправен гръб /друга позиция на стоящия/ с височина 96 см. *Всички размери са от пода!

Ципът на възглавниците улеснява поддръжката им, и дава възможност за по-добра хигиена.

Комбинацията в дълбочина от ЗИГ-ЗАГ пружини и омекотен полиуретан с голяма издръжливост са гарантирана, уравновесена и устойчива упора.

Ватата и набора от висококачествени дамаски в контактната зона оформят визията и гарантират мекотата.  

Възможните конфигурации на диван Luna нямат точен брой. Единственото ограничение за тях е фантазията. Модулната състема може да се конфигурира спрямо размера на помещението, желаната визия и функционалност, както и физически особености, като /прозорци, врати/ и др. 

ЗАБЕЛЕЖКА: Опция без функция сън се получава когато на мястото на дивана се конфигурират два фотьойла. Тогава размера се увеличава с 7см. 

Luna без функция сън може да се ползва за сън чрез обикновено разместване на елементите до получаване на квадратна конфигурация.

Дълбочина на седалната зона до гърба на дивана – 81 см. – размер, който е равен на широчината на единичен матрак!

ТАБУРЕТКА

Ширина: 70см / Дължина: 105см

Цена: 420лв

ФОТЬОЙЛ

Ширина: 70см / Дължина: 105см

Цена: 499лв

ЪГЪЛ

Ширина:105см / Дължина:105см

Цена: 733лв

Декоративни възглавници

40см x 40см - 22лв за 1бр.

ДИВАН

Ширина:133см / Дължина:105см

Цена: 1279лв

ПОДЛАКЪТНИЦИ

Голям подлакътник: 209лв

Ширина: 23см / Дължина: 105см

Малък подлакътник: 308лв

Ширина: 33см / Дължина: 105см

Традиционно за ПАРАЛЕЛ ЕАД, конструкцията е от подсилен с метални рамки висококачествен дървен материал и дървесни плоскости. Няма по удобен за ползване от потапящия механизъм. Патентован е и се произвежда само от една фирма. В света е познат като PUMA SYSTEM. Компенсаторни пружини отварят/затварят подматрака с един досег. Това е един от малкото механизми, който предоставят еднакъв комфорт по цялата площ за сън. Функцията сън при ъглово разположение на дивана е с размер 148 / 215 см. Когато конфигурацията на Luna е права /2-ка или 3-ка/ се спи перпендикулярно на седалната част, като е необходимо поставянето на друг елемент /табуретка, фотьойл или др./ за постигане на 200 см. дължина.Когато конфигурацията на Luna е права /2-ка или 3-ка/ се спи перпендикулярно на седалната част, като е необходимо поставянето на друг елемент /табуретка, фотьойл или др./ за постигане на 200 см. дължина.

НАПРАВИ ПОРЪЧКА

ПОПЪЛНЕТЕ И ПОРЪЧАЙТЕ

Избери и попълни само един от двата варианта по-долу:

Възможна е комбинация от 3 различни текстила /цвята/

Изработката е изцяло от един текстил /цвят/

Избери цвят на украсителен шев, крака и декоративни възглавници:

Украсителен шев може да бъде контрастен или съответно с цвета на избраната дамаска или друг основен цвят

* За да придвижим продукта в производство, е необходимо да направите банков превод в назмер на 30% от стойността на поръчката. Подробна информация ще получите по email, или на тел. 0800 40 300.

Персонализиране на продукта

След като запазите вашите предпочитания за продукта, не забравяйте да го добавите за поръчка.

  loader

  * задължителни полета

  ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

  1. В рамките на цялата страна доставката на всички продукти на стойност над 100 лева е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва където е възможно.
  2. Плащане при доставка (наложен платеж).
  3. Плащане с кредитна или дебитна карта през сайта.
  4. Плащане по банков път (банков превод).
  5. Кредитиране от банка ДСК и/или UniCredit (калкулатор).
  Седална и облегална част*
  + 0,00 лв
  Coco 1106 Jet Black +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Coco 1111 Mango Mojito +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Coco 1112 Granit Grey +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Coco 1118 Titanium +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Coco 1123 Brownie +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Coco 1124 Grey Blue +0,00 лв
  Цвят на основата*
  + 0,00 лв
  Baringnton Cream +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Yellow +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Red +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Coffe +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Denim +0,00 лв
  + 0,00 лв
  Baringnton Smoke +0,00 лв
  * Всички изображения са илюстративни, като е възможно да имат разлики с реалния продукт.