Пазарувай онлайн или в магазини NANI HOME за над 150 лв. и на изплащане с 0% лихва и 10 равни вноски

Пазарувай онлайн или в магазини NANI HOME за над 150 лв. на изплащане с 0% лихва и 10 равни вноски

Можеш да пазаруваш на изплащане и от NANI HOME онлайн

Всеки, онлайн потребител, може да закупи мебели от NANI HOME на изплащане чрез Уникредит Кънсюмър ФайненсингБанка ДСК или ПБ Лични финанси без да излиза от дома си.

Ето част от предимствата:

• Удобно кандидатстваш онлайн по всяко време на денонощието, без да напускаш дома си;
• Кандидатстване само с лична карта;
• Без скрити такси и комисиони;
• Удостоверение на самоличността чрез Евротръст;
• Бързо одобрение;
• Достъпни месечни вноски;
• Без обезпечение;

Виж повече за пазаруването в NANI HOME онлайн

Може да кандидатствате за стока на изплащане със стойност минимум 150лв., избирайки бутоните, налични на всяка продуктова страница 'КУПИ С КРЕДИТ БАНКА ДСК' , 'КУПИ С КРЕДИТ UNICREDIT' или 'КУПИ С ПБ ЛИЧНИ ФИНАНСИ'. В следваща стъпка е нужно да изберете предпочитаните от Вас брой месечни вноски. Ще може също да видите 'Годишния Лихвен Процент', 'Годишния Процент на Разходите', както и 'Общата сума', която ще платите за лизинга. Изплащане без оскъпяване е възможно само при избиране на срок от 10 месечни вноски, като не може да се прилага за стоки с обявена промо цена.

В следващата стъпка въведете нужните за обработка на заявката Ви лични данни, след което приключете чрез бутон 'ИЗПРАТИ'

Служител на Търговеца ще се свърже с Вас за предоставяне на необходимата допълнителна информация. Решението по Вашето искане за кредит ще получите чрез СМС и имейл.

Стоки в обявена промоция НЕ могат да бъдат взети на изплащане с 0% оскъпяване. Същите могат да бъдат закупени при актуално намалената им цена в брой, банков превод или виртуален ПОС терминал, както и на изплащане по стандартните условия на 'Банка ДСК' , 'UniCredit' или 'ПБ Лични финанси'.

Вижте предложенията ни за

Разгледайте нашите предложения за