Детски матраци

има 2 продукта

Филтър по

Вид матрак
Размер
Височина
Твърдост
Сърцевина
Мемори пяна
Цена
лв лв
Избери
Показани 1 - 2 от 2 продукта
 • Детски матрак Нани Лукс от Нани Хоум Детски матраци Детски матрак Нани Лукс от Нани Хоум Детски матраци
  Наличен
  ВИЖ ТУК РАЗМЕРИ И ЦЕНИ
  Детски матрак Нани Лукс

  Съдържащите се в прошивката антибактериални силиконизирани влакна добавят мекота в контактната с тялото зона, спомагайки правилното кръвообращение.

  168,00 лв
  swap_horiz check
  5.0 / 5
  ⬩ Вид: Двулицев
  ⬩ Сърцевина: Еластична пяна
  ⬩ Мемори пяна: не
  ⬩ Твърдост: БАЛАНСИРАН
  ⬩ Височина: 12 см
  ⬩ Гаранция: до 3 год
 • Детски матрак Нани от Нани Хоум Детски матраци Детски матрак Нани от Нани Хоум Детски матраци
  Наличен
  ВИЖ ТУК РАЗМЕРИ И ЦЕНИ
  Детски матрак Нани

  При Детски матрак НАНИ вложените материали, изискания дизайн и високото качество на изработката, са съобразени с ортопедичните нужди на подрастващия детски организъм. Сърцевината от ORTOPEDIC ELASTIC FOAM, прошития калъф от детска дамаска, слоя антиалергични силиконизирани влакна и SPUN BONDED мембрана, са екологично чисти и съобразени с медицинските...

  134,00 лв
  swap_horiz check
  5.0 / 5
  ⬩ Вид: Двулицев
  ⬩ Сърцевина: Еластична пяна
  ⬩ Мемори пяна: не
  ⬩ Твърдост: БАЛАНСИРАН
  ⬩ Височина: 10 см
  ⬩ Гаранция: до 3 год
Най-търсени размери детски матраци

60/120  70/140

✅ ЗА ДЕТСКИТЕ МАТРАЦИ


Изборът на матрак за детски креват е отговорен избор. Хоризонталната повърхност трябва да е твърда, а влакната под тапицерията трябва да са висококачествени и екологични. В детска възраст, когато тялото активно расте и се развива, е особено важно да се погрижите за здравето на гърба и гръбначния стълб на детето си. За да сте сигурни, че то расте здраво, трябва да обърнете специално внимание на това, върху което спи. За грижовните родители, НАНИ създаде гама от детски матраци, които отчитат всички нюанси и особености на подрастващото тяло.

Нека разгледаме критериите за подбор на детски матраци по-подробно.

 • Размерът на продукта зависи пряко от размера на леглото. Матракът трябва да приляга плътно към стените на леглото и да не се изкривява по краищата.

 • Естествените материи (вълна например) са оптимални за материал на горния слой. Вътре може да има пълнеж от един вид или комбинация от тях. При производството на този вид продукти е обичайно да се използват латекс, кокосови влакна, вата, синтепон, полиестер. Естествените влакна абсорбират добре излишната влага. Съвременните синтетики обаче са по-подходящи за деца, склонни към алергии.

 • Удобно е да се купуват двулицеви детски матраци. Едната страна може да е твърда, а другата - мека. Съществуват и комбинации с различни видове подложки за външния слой (вълна през зимата и памук през лятото).

Характеристики на дизайна на детския матрак

Всички пълнежи са сертифицирани, хипоалергенни и безопасни. Те са въздухопропускливи - влагата и мръсотията не се натрупват вътре, което означава, че леглото остава чисто. Понякога се използват два материала от всяка страна, за да променят степента на ортопедична поддръжка.

За да спи вашето дете по-комфортно на детски матрак, обърнете внимание на качеството на калъфа. Тя трябва да диша през тъканта и да е твърда. Обикновено производителите използват естествени памучни тъкани с малко количество обемни влакна в шевовете за допълнителна мекота.

Изберете вашия детски матрак Нани с размери 60 x 120 или 70 x 140 онлайн или в нашите физически магазини!

Прочети...