Array

Подматрачни рамки

има 4 продукта

Филтър по

Цена
лв лв
Размер
покажи още... по-малко
Филтър
Показани 1 - 4 от 4 продукта
 • ВИЖ РАЗМЕРИ И ВАРИАНТИ
  Ламелно легло Лукс

  Класическа подматрачна рамка с крачета, изработена от метален профил и букова дървесина, гарантираща оптимална опора на гръбначния стълб.В цените на леглото не са включени крачета, а на снимката продукта е с добавени опции за "регулиране на твърдост", които също не са включени в цената. Може да поръчате всичко допълнително по-долу:

  158,00 лв
  Цени от: 158,00 лв
  0 / 5
  ⬩ Гаранция: до 3 год
 • ВИЖ РАЗМЕРИ И ВАРИАНТИ
  Ламелно легло Комфорт

  Класическа подматрачна рамка с крачета, изработена от метален профил и букова дървесина, гарантираща оптимална опора на гръбначния стълб.В цените на леглото не са включени и крачета. Може да поръчате такива допълнително по-долу:

  142,00 лв
  Цени от: 142,00 лв
  5.0 / 5
  ⬩ Гаранция: до 3 год
 • ВИЖ РАЗМЕРИ И ВАРИАНТИ
  Метална рамка Лукс

  Класическа подматрачна рамка, изработена от букова дървесина, гарантираща оптимална опора на гръбначния стълб. РАМКАТА РАЗПОЛАГА С ПЛАНКИ ЗА МОНТАЖ НА ПОВДИГАЩ МЕХАНИЗЪМ Снимката на продукта е с добавени опции за "регулиране на твърдост", които не са включени в цената, а се поръчват допълнително по-долу.

  126,00 лв
  Цени от: 126,00 лв
  0 / 5
  ⬩ Гаранция: до 3 год
 • ВИЖ РАЗМЕРИ И ВАРИАНТИ
  Метална рамка Комфорт

  Класическа подматрачна рамка, изработена от метален профил и ламелна букова дървесина, гарантираща оптимална опора на гръбначния стълб. РАМКАТА РАЗПОЛАГА С ПЛАНКИ ЗА МОНТАЖ НА ПОВДИГАЩ МЕХАНИЗЪМ

  99,00 лв
  Цени от: 99,00 лв
  5.0 / 5
  ⬩ Гаранция: до 3 год