ДОСТАВКА И НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 

ДОСТАВКА

В рамките на цялата страна доставката на всички продукти на стойност над 100 лева е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. При поръчка на легла и мебели, доставката е 30 лв. Доставките и разтоварването на стоката се извършват до входа на блока/къщата (ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва там, където може). Ако желаете разнос и качване до етаж за София, Пловдив и Севлиево, моля свържете се с нас на 0882 74 72 72 за повече информация за цената на услугата.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката клиентът заплаща цената на стоката на куриера +5лв. административна такса, както и цената на доставката, ако е посочена такава.  

2. Плащане с кредитна или дебитна карта чрез нашия виртуален ПОС терминал: По време на процеса за проверка за автентичност на вашата карта, персоналът на онлайн магазина няма достъп до съдържанието на вашите данни. Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL връзка между нашия сървър и сървърът, обработващ плащането.

3. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума, включваща цената на стоката и стойността на доставката, се извършва чрез банков превод в указаната банкова сметка. При получаване на стоката клиентът не заплаща нищо на куриера.

Банкова сметка: 
Зона Дом ООД 
Райфайзенбанк
IBAN: BG88RZBB91551075734308
BIC: RZBBBGSF

Основание: Онлайн поръчка номер

4. Финансиране от TBI (калкулатор)

5. Финансиране от UniCredit (калкулатор)