Гардероби

има 4 продукта
Показани 1 - 4 от 4 продукта
 • Гардероб ARIA I 200

  Модерен гардероб ARIA I 200 с плъзгащи врати и добро вътрешно разпределение, състоящо се от рафтове, закачалка за дрехи и големи чекмеджета. Изработен от висококачествени MDF + ПДЧ и с ръбове завършени с ABS панели увеличаващи здравината му. Предните панели са гланцови и имат алуминиеви дръжки.

  999,00 лв
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Произход: Полша
  ⬩ Цвят: Бял
  ⬩ Материал: MDF + ПДЧ
  ⬩ LED осветление: не
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
  ⬩ Доставчик: Зона Дом ООД
 • Екстравагантен гардероб SPOT от Нани Хоум Гардероби Екстравагантен гардероб SPOT от Нани Хоум Гардероби
  -30%
  Гардероб SPOT

  Модерен SPOT 219см с плъзгащи врати и добро вътрешно разпределение, състоящо се от рафтове и закачалка за дрехи.

  898,80 лв
  1 284,00 лв -30%
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Произход: Полша
  ⬩ Цвят: Grey
  ⬩ Материал: ПДЧ 16 мм
  ⬩ LED осветление: не
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
  ⬩ Доставчик: Зона Дом ООД
 • Гардероб SARA 180

  Модерен гардероб SARA 180 с плъзгащи врати и добро вътрешно разпределение, състоящо се от рафтове, закачалка за дрехи и големи чекмеджета. Изработен от висококачествен MDF + ПДЧ и с ръбове завършени с ABS панели увеличаващи здравината му. Предните панели са гланцови и имат алуминиеви дръжки. 

  799,00 лв
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Произход: Полша
  ⬩ Цвят: Бял + Дъб Артисан
  ⬩ Материал: MDF + ПДЧ
  ⬩ LED осветление: не
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
  ⬩ Доставчик: Зона Дом ООД
 • Гардероб DIANA от Нани Хоум Гардероби Гардероб DIANA от Нани Хоум Гардероби
  -30%
  Гардероб DIANA

  Модерен DIANA 239см с плъзгащи врати и добро вътрешно разпределение, състоящо се от рафтове и закачалка за дрехи.

  979,30 лв
  1 399,00 лв -30%
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Произход: Полша
  ⬩ Цвят: Grey
  ⬩ Материал: ПДЧ 16 мм
  ⬩ LED осветление: не
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
  ⬩ Доставчик: Зона Дом ООД

✅ ЗА ГАРДЕРОБИТЕ

Гардеробът е незаменим елемент от домашните системата за съхранение на вещи, който ви позволява да спестите полезно пространство и лесно да организирате поставянето на всички необходими вещи. В каталога на "NANI HOME" ще откриете широка гама гардероби. Много от нашите гардероби са оборудвани с елементи за вътрешна организация, като релси и рафтове. Интериорът може да ви помогне да персонализирате гардероба си според вашите нужди и изисквания.

Предлагаме голям избор от гардероби като видове, цветове и размери. Тези мебели се използват в много различни помещения: спални, кухни, коридори, дневни, офиси, детски стаи. Благодарение на широката гама от дизайни, от които можете да избирате, можете лесно да намерите идеалната мебел, която да отговаря на концепцията на вашата стая.

Съвети при покупка на гардероб

Обикновено мебелите се купуват за дълго време, затова ги избирайте разумно. Ето няколко добри съвета при избора на гардероб:

 • вземете предвид размерът на помещението. Ако помещението е тясно и дълго, по-добре е да изберете неширок модел. Ако искате да се възползвате максимално от жилищното си пространство, изберете ъглов модел, който е функционален, просторен и ви помага да спестите място

 • гардеробите с масивни врати са идеални за съхранение на обувки, дрехи, аксесоари, пране, играчки и тоалетни принадлежности. Някои неща обаче е по-добре да се съхраняват на видно място (книги, награди, документи в офиса). За тази цел могат да се използват комбинирани модели

 • преди да купите гардероб, трябва да се уверите, че той хармонира с декорацията и другите мебели. Цветът се избира въз основа на личните желания, цялостния стил и особеностите на помещението. Например, ако разполагате с малка стая, използвайте светли гардероби със стъклени или огледални вложки, защото те визуално увеличават пространството


Първото нещо, което трябва да решите, преди да купите готов гардероб, е къде да го поставите. От това зависят всички основни характеристики на продукта:

-        за гардеробите в спалните, вътрешното му оформление играе огромна роля, а именно броят на рафтовете за дрехи, наличието на лента за закачалки, плъзгащи се кошници за бельо и аксесоари, държачи, отделно място за съхранение на обувки

-        за гардеробите за коридора трябва да имат закачалка за дрехи, огледало и рафтове за дребни предмети

Цената на един гардероб зависи не само от неговия размер и конструкция, но и от използвания материал. Към днешна дата най-често използваните материали са фурнир, естествена дървесина и нейните по-евтини заместители (ПДЧ или МДФ), плюс пластмаса, метал и стъкло.

Видове гардероби според типа конструкция

Тип шкаф - стандартният модел, който се монтира отделно и представлява самостоятелен елемент, а при необходимост е възможно да се премести навсякъде.

Ъглови гардероби - удобни за инсталиране в малки помещения, където има свободни от мебели ъгли.

Вградени гардероби - можете лесно да използвате пространство, което никога не е било използвано: складове, балкони и сервизни помещения. Свободностоящите гардероби са много по-евтини от вградените гардероби. Затова не е чудно, че те винаги са по-търсените.

Тънък гардероб за коридор или малка стая - тънките мебели са популярни сред собствениците на малки апартаменти. Най-очакваното място за такъв гардероб е в коридора. Компактният размер играе важна роля. Фокусът е върху размера. Най-разпространени са моделите с дълбочина до 45 cm. С оглед на това, нещата не са подредени по стандартен начин. Иначе това е същият гардероб в класически стил, само че пригоден за тесни коридори, тесни детски стаи или спални.

Гардероби с плъзгащи се врати - гардеробът с плъзгащи се врати ще спести място, тъй като вратите се отварят, без да заемат допълнително място. В малък апартамент може да бъде спасителен пояс.

Удобен или безполезен е гардеробът в ежедневието?

Някои дизайнери се отнасят скептично към гардеробите заради неефективното използване на пространството и малкия избор на оборудване. Предимството на серийните модели е, че можете да променяте местата, където ги поставяте, или да поръчвате допълнителни аксесоари, за да ги запълвате. За някои видове гардероби има набор от опции, които позволяват на потребителя да избере компоненти, индивидуално съобразени с вътрешното оформление и размера на помещението.

Нашите предимства

Каталогът за гардероби на Нани Хоум съдържа широка гама от качествени мебели на производителя. Броят и видът на вратите, оборудването, вътрешното отделение - всичко това е съобразено с индивидуалните нужди на клиента. Повечето модели са налични на склад, така че доставката е бърза и винаги безплатна. Поръчайте онлайн или посетете някой от нашите магазини в страната.

Прочети...