Комплекти за обзавеждане на детска стая

има 3 продукта
Показани 1 - 3 от 3 продукта
 • Комплект мебели за детска стая City Old Style от НАНИ ХОУМ Комплект мебели за детска стая City Old Style от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  Комплект мебели за детска стая City Old Style
  Ирим

  Детско обзаведжане City Old Style е сбор от отделни елементи в стилен декор. В този комплект ще намерите всичко нужно за една стилна детска стая. Всички елементи са снабдени с плавно затваряне на отваряеми врати. Включва: легло за еднолицев и двулицев матрак с размери 90/200 см, като за двулицевия е нужна подматрачна рамка. Трикрилен гардероб с лост и...

  952,00 лв
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Цвят: Old style + Графит
  ⬩ Материал: ПДЧ
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
 • Комплект мебели за детска стая City 5022 в ситуация от НАНИ ХОУМ Комплект мебели за детска стая City 5022 в ситуация от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  Комплект мебели за детска стая City 5022
  Ирим

  Свежо и модерно решение за детска стая, съчетанието от три различни цвята го прави разчупено, интересно и вдъхновяващо. Включва всичко необходимо за стаята на Вашето дете - легло с повдигащ механизъм за използване на подматрачното пространство, нощно шкафче, скрин, бюро и гардероб. Всички вратички са с механизми за плавно прибиране. Леглото може да се...

  761,00 лв
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Цвят: Сонома | Лимон | Графит
  ⬩ Материал: ПДЧ + MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
 • Комплект мебели за детска стая City 5016 в ситуация от НАНИ ХОУМ Комплект мебели за детска стая City 5016 в ситуация от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  Комплект мебели за детска стая City 5016
  Ирим

  City 5016 представлява комплект за детско обзавеждане, който ще Ви предостави най-необходимите мебели за една детско-юношеска стая. Включва: легло с две чекмеджета и ниша по средата, нощно шкафче с чекмедже и ниша, бюро, както и голям гардероб с четири врати и две чекмеджета. За по-голямо удобство вратите са снабдени със специални панти за плавно...

  784,00 лв
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Цвят: Сонома арвен + Бял
  ⬩ Материал: ПДЧ + MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети

✅ Други мебели за детска стая:

Столове за детска стая
Детски бюра
Легла за детска стая
Шкафове и витрини за детска стая
Комплекти за детска стая
Гардероби за детска стая

✅ Често задавани въпроси

Може да получите фактура за закупените от Вас стоки. След като направите поръчка, с Вас ще се свърже наш оператор за потвърждение. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, трябва да съобщите необходимите данни на нашия служител. Фактурата ще Ви бъде доставена заедно с поръчаните стоки или на място в някой от нашите физически магазини.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.
Да, можете да закупите продуктите си на изплащане при изгодни условия, предоставени от нашите партньори. Вижте повече ТУК.
Иформацията полезна ли е?
Да (1)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката клиентът заплаща цената на стоката на куриера, както и цената на доставката, ако е посочена такава.  

2. Плащане с кредитна или дебитна карта чрез нашия виртуален ПОС терминал: По време на процеса за проверка за автентичност на вашата карта, персоналът на онлайн магазина няма достъп до съдържанието на вашите данни. Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL връзка между нашия сървър и сървърът, обработващ плащането.

3. Плащане по банков път (банков превод): заплащането на дължимата сума, включваща цената на стоката и стойността на доставката, се извършва чрез банков превод в указаната банкова сметка. При получаване на стоката клиентът не заплаща нищо на куриера.

Банкова сметка: 
Паралел ЕАД
Кей Би Си Банк България ЕАД
IBAN: BG14RZBB91551088602302
BIC: RZBBBGSF

Основание: Онлайн поръчка номер

4. Финансиране от Банка ДСК, БНП Париба и UniCredit (калкулатори).

Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.
За поръчки със стойност над 100 лева направени през сайт nanihome.bg доставката е БЕЗПЛАТНА.
Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва там, където е възможно.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.
Всички продукти от предлагани от нас може да поръчате дирекно онлайн или от фирмените ни магазини.

На всяка продуктова страница www.nanihome.bg може да направите бърза поръчка за съответния продукт, или стандартна поръчка с възможност за добавяне и комбиниране с други продукти или аксесоари.

Ако все пак се колебаете или искате да спестите ценно време, може да поръчате директно на нашите консултанти от безплатен телефон 0800 40 300.
Иформацията полезна ли е?
Да (1)
Не (1)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.

КОМПЛЕКТ МЕБЕЛИ ЗА ДЕТСКА СТАЯ


Изборът на комплект мебели за детска стая е важен и трябва да отговаря на нуждите на вашето дете и да създава приятно и функционално обкръжение. Вотът няколко стъпки, които да ви помогнат при този избор:

 1. Оценете наличното пространство: Преди всичко измерете детската стая и определете колко място имате на разположение. Това ще ви помогне да изберете мебели, които се побират в стаята и съответстват на размерите и формата й.

 2. Планирайте нуждите на детето: Разговаряйте с детето си и разберете какви са неговите нужди и предпочитания. Например, ако детето обича да рисува или чете, ще се нуждае от работен плот или книжна полица. Ако споделя стая с брат или сестра, мебелите трябва да съчетават индивидуалните им нужди.

 3. Изберете подходен стил и тема: Разгледайте различни стилове и теми за детски стаи и изберете този, който отговаря на вкуса на вашето дете. Това може да бъде цветна, анимационна тема, минималистичен и съвременен стил или нещо друго, което вдъхновява и радва вашето дете.

 4. Креативни решения за съхранение: Включете мебели за съхранение в комплекта, като шкафове, рафтове, чекмеджета и кутии. Това помага да се поддържа ред и чистота в стаята.

 5. Безопасност: При избора на мебели за детска стая, обърнете внимание на безопасността. Уверете се, че мебелите са без остри ръбове и рискове за нараняване. Определете се, че те са изработени от безопасни материали и отговарят на стандартите за безопасност.

 6. Функционалност: Предвидете мебели, които са функционални и могат да растат с детето. Например, изборът на креват, който може да се регулира по височина или стол, който може да се адаптира, когато детето расте, е добра икономия на дългосрочно.

 7. Качество: Инвестирайте в мебели с добро качество, които ще издържат на дългосрочна употреба и употреба от деца.

 8. Бюджет: Определете си бюджет и се придържайте към него. Избирайте мебели, които съчетават качество и цена.

 9. Поиграйте с цветове и аксесоари: Детските стаи трябва да бъдат светли и весели. Добавете цветове и аксесоари, които ще създадат радостна и уютна атмосфера.


При избора на комплект мебели за детска стая, се стремете да създадете пространство, което е удобно, вдъхновяващо и безопасно за вашето дете, където той или тя могат да расте, учат и се забавляват. Изборът на комплект мебели за детска стая предоставя множество ползи и предимства, както за децата, така и за родителите. Ето някои от тях:

 1. Организация и съхранение: Комплектите мебели за детска стая обикновено включват шкафове, рафтове и чекмеджета, които помагат за организацията и съхранението на играчки, дрехи, книги и други вещи. Това прави стаята по-подредена и чиста.

 2. Развитие на независимост: Детска мебел, която е на подходяща височина и размер за децата, ги насърчава да бъдат независими и да се грижат сами за своите вещи. Те могат да научат как да сглобяват и подреждат нещата си.

 3. Съчетаване на интереси и нужди: Комплектите мебели предоставят възможност за съчетаване на различни мебелни елементи като легла, бюра, шкафове и рафтове, което може да бъде персонализирано според нуждите и интересите на детето.

 4. Учене и игра: Добрите комплекти мебели предоставят пространство за учене и игра. Те могат да включват работни плотове и столове за учебните нужди и маси за изпълнение на рисунки и игри.

 5. Безопасност и издръжливост: Качествените мебели за детска стая са проектирани със специално внимание към безопасността на децата. Те са изработени от материали, които са издържливи и устойчиви на удари и надрасквания.

 6. Подобряване на детската самостоятелност: Комплектите мебели за детска стая могат да насърчат децата да бъдат по-отговорни и самостоятелни. Например, малките деца могат да научат да слагат и вземат дрехи от шкафа си.

 7. Съвременен дизайн: Мебелите за детска стая се предлагат в разнообразни стилове и дизайни, което позволява на децата и родителите да избират мебели, които отговарят на техния вкус и предпочитания.

 8. Поощряване на творчеството: Създавайки приятно и функционално работно пространство в детската стая, се поощрява творческото изразяване на детето. Мебелите могат да предоставят място за изкуство, рисуване и други творчески занимания.


Изборът на комплект мебели за детска стая, който отговаря на нуждите и предпочитанията на детето, може да подобри качеството на тяхната ежедневна активност и да предостави функционално и уютно пространство за развитие и игра.

Прочети...