Скринове

има 4 продукта
Показани 1 - 4 от 4 продукта
 • Скрин Gate 81

  MОДЕРЕН ДИЗАЙН Модерният скрин GATE 81 е мебел, чиято характерна черта е универсалността. Може да се използва като допълнение към хола и спалнята, така и в дневната и детска стая.Просторен и практичен, този скрин ще ви осигури достатъчно място за съхранение и излагане на вещите. Корпусът е изработен от сиво графитово ПДЧ (меламин графит), врати и...

  999,00 лв
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Механизми: Плавни
  ⬩ Цвят: Сив графит + бял хай глос
  ⬩ Материал: ПДЧ + MDF
  ⬩ LED осветление: не
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
  ⬩ Тегло: 95.5 кг
 • Скрин Gate 85

  УНИВЕРСАЛЕН И ПРАКТИЧЕН Модерният скрин GATE 85 е мебел, чиято характерна черта е универсалността. Може да се използва като идеално допълнение към хола и спалнята, така и в дневната детска стая.Просторен и практичен, този скрин ще ви осигури достатъчно място за съхранение и излагане на вещите. Корпусът е изработен от сиво графитово ПДЧ (меламин графит),...

  849,00 лв
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Механизми: Плавни
  ⬩ Цвят: Сив графит + бял хай глос
  ⬩ Материал: ПДЧ + MDF
  ⬩ LED осветление: не
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
  ⬩ Тегло: 80.5 кг
 • Скрин Polo II

  ДОПЪЛНЕНИЕ ЗА ДОМА Модерният скрин от серията Polo II е универсална и функционална мебел, която може да се използва като допълнение към хола, спалнята, дневната или детска стая. 

  749,00 лв
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Механизми: Нормални
  ⬩ Цвят: Тъмен дъб + бял хай глос
  ⬩ Материал: ПДЧ + MDF
  ⬩ LED осветление: не
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
  ⬩ Тегло: 65 кг
 • Скрин Gaudi

  ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ВСЯКА СТАЯ Скрин Gaudi е уникална и модерна мебел, изработена от висококачествени материали. Подходящо допълнение към антрето, хола, дневната, спалнята или детската стая. 

  739,00 лв
  swap_horiz check
  0 / 5
  ⬩ Механизми: Плавни
  ⬩ Цвят: Черен + черен хай глос
  ⬩ Материал: ПДЧ + MDF
  ⬩ LED осветление: не
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
  ⬩ Тегло: 66 кг

✅ ЗА СКРИНОВЕТЕ


Организирането на пространството в дома не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Скриновете са практични и функционални мебели. Те не заемат много място, но са много просторни. Те са вид мини шкаф, чиято конструктивна особеност е наличието на чекмеджета, разположени едно над друго. Днес скринът вече не е от онези старомодни модели, които приличат повече на обемист сандък, а е стилен и модерен елемент от интериора. Горната част на скрина често се използва за декоративни предмети, огледало и дори телевизор. Когато избирате модел, вземете предвид размера, капацитета за съхранение и дизайна. Той трябва да бъде част от интериора на стаята и да се съчетава с другите мебели в помещението.


Популярният скрин, любим на много домакини, може да се използва за подобряване на интериора на стаята и за спестяване на място. Може да се монтира във всяка стая: хол, спалня, детска стая, офис, дори в кухнята. Най-добрите занаятчии на нашата компания работят по формата и дизайна. Купувайки мебели от нас, можете да сте напълно сигурни в тяхното високо качество и издръжливост. Нашите продукти са изработени от трайни екологични материали, които отговарят на съвременните изисквания.

При производството на скринове обикновено използваме ПДЧ + MDF, като имате избор и за цветове (сив графит, тъмен дъб, бял, черен).

Къде да купите скрин с чекмеджета

Можете да изберете и закупите скрин за всекидневна, спалня, кухня, коридор или кабинет в шоурумите на Нани Хоум или да поръчате в онлайн магазина.

Атрактивната цена ви позволява да останете в рамките на бюджета си, а благодарение на богатия избор няма да ви е трудно да намерите скрин, който да отговаря на вашите нужди и предпочитания. Обещаваме да ви го доставим безплатно!

Прочети...