Ъглов диван Имола с функция сън и ракла в наличност - мнения и оценки Има 2 мнения и оценки.

Диван Имола с функция сън и ракла

Приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. Осезаем комфорт и присъща функционалност. Ъглов диван Имола от НАНИ, изразява Вашия изискан стил и усещане за естетика в дома. 

Средна оценка
5.0 / 5
2 мнения
МНЕНИЯ И ОЦЕНКИ ОТ НАШИ КЛИЕНТИ
споделеното потребителско мнение е важен фактор при избора на нов продукт
Вие помагате на другите клиенти споделяйки Вашето мнение.


публикувано преди 23 часа
Цена В.
Този клиент закупи 1 продукт(а)
 Реален клиент
Ъглов диван Имола с функция сън и ракла наличен
Изключително професионално, точно, коректно и добро обслужване от страна на NANI HOME. Поръчах дивана по телефона и чрез онлайн поръчка, служителката беше много любезна, отзивчива, с професионален подход към клиента. Закупеният продукт е много удобен функционален, практичен, създавайки не само модерна визия на съвременния дом, но допринася за удобството и уюта му. Вече имах възможност да препоръчам дивана на свои познати. Коректността и професионалното отношение на търговеца са изключително важни при избора на стока, освен качеството на предлаганите продукти, затова спокойно мога да препоръчам NANI HOME!
Снимка от клиента
публикувано преди 25 дни
Евгений Ж.
Този клиент закупи 1 продукт(а)
 Реален клиент
Ъглов диван Имола
Доволен съм от продукта, Удобен е. Препоръчвам го
 
Диван Имола с функция сън и ракла Приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. Осезаем комфорт и присъща функционалност. Ъглов диван...

Напишете мнениеБъдете предпазливи, когато публикувате личната си информация!.


С подаване на тази оценка или мнение, Вие се съгласявате и приемате нашата политика за защита на лични данни GDPR. Прочетете условията.