Непромокаем протектор за бебешки матрак Terry Cotton

Нов продукт

Непромокаем протектор за бебешки матрак Terry Cotton в опаковка увеличи
Непромокаем протектор за бебешки матрак Terry Cotton в опаковка
Непромокаем протектор за бебешки матрак Terry Cotton в опаковка Непромокаем протектор за бебешки матрак Terry Cotton Листовка за непромокаем протектор за бебешки матрак Terry Cotton Поставяне на непромокаем протектор за бебешки матрак Terry Cotton

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средно: 0 / 5
базирана от 0 потребители.

Двойнодишащ и непромокаем 2 в 1

Kалъф-протектор за матрак, който е непромокаем и двойнодишащ. Има изградена преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана BrilamПодходящ за матраци с височина до 13см.

Повече информация

23,00 лв

ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК >
 
 

Terry Cotton e 2 в 1 калъф-протектор за матрак, който е непромокаем и двойнодишащ. Има изградена преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана Brilam. Иновативната мембрана е създадена по подобие на човешката кожа. Позволява на въздуха да преминава двупосочно през нея. Отблъсква течностите като ги изпарява, поддържайки кожата винаги суха, като в същото време ѝ позволява да диша през плата. Така се създава перфектна среда за спане и почивка. Протекторът е произведен от 100% памучна хавлиена материя за максимална абсорбция.

Дневната загуба на телесни течности стимулира растежа на микроорганизми, които се хранят с прах и зaмърсявания по повърхността на матрака. Серията Terry Cotton гарантира хигиенична и здравословна околна среда. Предотвратява факторите за поява на астма, екзема и сенна хрема.бПротекторът разполага с пришит ластик по цялата му външна част за безпроблемно захващане към матрака.

Мек, удобен и тих, това е изключително лек протектор.

Tencel Premium осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Протекторът е подходящ за матраци с височина до 25см.

Горна част: 100% Памук - хавлия 135 гр.
Долна част: PU Мембрана - Polyurethane
Борд: 100% Polyester

✅ Характеристики

⬩ Височина13 см
⬩ Материал100% Terry Cotton

✅ Сравняване с други

reorder format_align_right
Сравнявате: Непромокаем протектор за бебешки матрак Terry Cotton
Цена от:
Цена от:
23,00 лв
Цена от:
15,00 лв
Цена от:
17,00 лв
Цена от:
18,00 лв
Оценка от клиенти:
Оценка от клиенти:
0 / 5
Оценка от клиенти:
5.0 / 5
Оценка от клиенти:
5.0 / 5
Оценка от клиенти:
5.0 / 5
Описание:
Описание:
Двойнодишащ и непромокаем 2 в 1
Kалъф-протектор за матрак, който е непромокаем и двойнодишащ. Има изградена преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана Brilam. Подходящ за матраци с височина до 13см.
Описание:
Непромокаем и двойнодишащ
Jersey Cotton e 2 в 1 калъф-протектор за възглавница, който е непромокаем и двойнодишащ. Има изградена преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана Brilam. Произведен е от 100% естествени памучни влакна.
Описание:
Непромокаем и двойнодишащ
Terry Bamboo e 2 в 1 калъф-протектор за възглавница, който е непромокаем и двойнодишащ. Има изградена преграда срещу акари, благодарение на интелигентната мембрана Brilam.
Описание:
Непромокаем и двойнодишащ
PREMIUM осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с интелигентната мембрана BRILAM продуктът притежава всички качества за максимален контрол.
⬩ Височина
⬩ Височина
13 см
⬩ Размер в см
⬩ Размер в см
70 x 50
⬩ Размер в см
70 x 50
⬩ Размер в см
70 x 50
⬩ Материал
⬩ Материал
100% Terry Cotton
⬩ Материал
100% Jersey Cotton
⬩ Материал
100% Terry Bamboo
⬩ Материал
100% TENCEL®

✅ FAQ / ЧЗВ

Всички продукти от предлагани от нас може да поръчате дирекно онлайн или от фирмените ни магазини.

На всяка продуктова страница www.nanihome.bg може да направите бърза поръчка за съответния продукт, или стандартна поръчка с възможност за добавяне и комбиниране с други продукти или аксесоари.

Ако все пак се колебаете или искате да спестите ценно време, може да поръчате директно на нашите консултанти от безплатен телефон 0800 40 300.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.
Може да получите фактура за закупените от Вас стоки. След като направите поръчка, с Вас ще се свърже наш оператор за потвърждение. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, трябва да съобщите необходимите данни на нашия служител. Фактурата ще Ви бъде доставена заедно с поръчаните стоки или на място в някой от нашите физически магазини.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.

✅ ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

1. За поръчки със стойност над 100 лева направени през сайт nanihome.bg доставката е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва на най-близкото възможно място.

Клиентът трябва да осигури за негова сметка хора/лица за разтоварване и приемане на стоката. Разнос или качване на стоката до етаж, не  е ангажимент на доставящият шофьор. В случай, че клиент желае някоя от услугите разнос, качване или монтаж, то те трябва да бъдат заявени предварително при потвърждението  на поръчката, при което клиентът ще бъде уведомен и за нейната стойност, която следва да бъде заплатена.

2. Плащане при доставка (наложен платеж).
3. Плащане с кредитна или дебитна карта през сайта.
4. Плащане по банков път (банков превод).
5. Кредитиране от Банка ДСК, БНП Париба и/или UniCredit (калкулатори).

✅ ВИЖ ОЩЕ