Почистване и поддръжка

има 3 продукта
Показани 1 - 3 от 3 продукта
 • Препарат за почистване на мебелна дамаска OA SOFA CARE 500ml Препарат за почистване на мебелна дамаска OA SOFA CARE 500ml
  Приключва след:
  -25%
  Наличен
  Препарат за почистване на дамаска OA sofa care 500ml
  FAAB

  Почистващ препарат  OA SOFA CARE с най- високо качество за почистване на мебелни дамски и еко кожи, създаващ свежи и антиелектростатично покритие. Ефективно почиства и отстранява петна, придава на тъканта дълготрайна свежест, създава покритие, което намалява привличането на мръсотия.

  29,93 лв
  39,90 лв -25%
  5.0 / 5
 • Препарат за почистване на матраци с избелващ ефект OA MATTRESS CARE 250ml Препарат за почистване на матраци с избелващ ефект OA MATTRESS CARE 250ml
  Приключва след:
  -25%
  Наличен
  Препарат за почистване на матраци с избелващ ефект OA...
  FAAB

  Изключително ефективен почистващ препарат за премахване на упорити замърсявания от повърхността на матраците. Съдържащият се в продукта активен кислород премахва различни видове петна и неприятни миризми, като ги окислява химически. OA MATTRASS CARE ще се справи с петна, особено след напитки и телесни течности. Разтваря и отстранява ексфолирания...

  29,93 лв
  39,90 лв -25%
  5.0 / 5
 • Препарат за почистване на петна от мебелна дамаска OA STAIN ELIMINATOR 100ml Препарат за почистване на петна от мебелна дамаска OA STAIN ELIMINATOR 100ml
  Приключва след:
  -25%
  Наличен
  Препарат за премахване на петна от дамаска OA stain...
  FAAB

  Премахнете упоритите петна с OA STAIN ELIMINATOR. Продуктът се състои от натурални съставки и не съдържа агресивни разтворители, които биха могли да повредят деликатната повърхност на вашите мебелни тъкани. OA STAIN ELIMINATOR ще помогне за отстраняването на дъвка, лепило, остатъци от стикери, петна от мастило, естествена смола, битум, катран, петна от...

  29,93 лв
  39,90 лв -25%
  0 / 5

✅ Често задавани въпроси

Може да получите фактура за закупените от Вас стоки. След като направите поръчка, с Вас ще се свърже наш оператор за потвърждение. Ако желаете да Ви бъде издадена фактура, трябва да съобщите необходимите данни на нашия служител. Фактурата ще Ви бъде доставена заедно с поръчаните стоки или на място в някой от нашите физически магазини.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.
Да, можете да закупите продуктите си на изплащане при изгодни условия, предоставени от нашите партньори. Вижте повече ТУК.
Иформацията полезна ли е?
Да (1)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката клиентът заплаща цената на стоката на куриера, както и цената на доставката, ако е посочена такава.  

2. Плащане с кредитна или дебитна карта чрез нашия виртуален ПОС терминал: По време на процеса за проверка за автентичност на вашата карта, персоналът на онлайн магазина няма достъп до съдържанието на вашите данни. Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL връзка между нашия сървър и сървърът, обработващ плащането.

3. Плащане по банков път (банков превод): заплащането на дължимата сума, включваща цената на стоката и стойността на доставката, се извършва чрез банков превод в указаната банкова сметка. При получаване на стоката клиентът не заплаща нищо на куриера.

Банкова сметка: 
Паралел ЕАД
Кей Би Си Банк България ЕАД
IBAN: BG14RZBB91551088602302
BIC: RZBBBGSF

Основание: Онлайн поръчка номер

4. Финансиране от Банка ДСК, БНП Париба и UniCredit (калкулатори).

Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.
За поръчки със стойност над 100 лева направени през сайт nanihome.bg доставката е БЕЗПЛАТНА.
Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва там, където е възможно.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.
Всички продукти от предлагани от нас може да поръчате дирекно онлайн или от фирмените ни магазини.

На всяка продуктова страница www.nanihome.bg може да направите бърза поръчка за съответния продукт, или стандартна поръчка с възможност за добавяне и комбиниране с други продукти или аксесоари.

Ако все пак се колебаете или искате да спестите ценно време, може да поръчате директно на нашите консултанти от безплатен телефон 0800 40 300.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.

✅ ЗА ПОЧИСТВАЩИТЕ ПРЕПАРАТИ

1. Почистващите препарати за дивани и матраци са полезни по няколко причини:

Отстраняват замърсявания: Диваните и матраците с течение на времето събират петна, прах, миризми и други замърсявания. Почистващите препарати се разработват специално, за да отстранят тези замърсявания и да върнат свежестта на повърхността.

Подобряват хигиената: Диваните и матраците са места, където прекарваме значителна част от времето си, особено когато се отдихаме или спим. Почистващите препарати помагат за премахване на прах, бактерии, вируси и други микроорганизми, които може да се натрупат върху тези повърхности. Това подобрява хигиената и помага да се предотврати разпространението на болести и алергени.

Поддържат дълготрайността: Редовното почистване с подходящи препарати може да помогне за запазването на качеството и дълготрайността на диваните и матраците. Премахването на замърсявания и избягването на натрупването на прах и петна може да помогне да се предотврати износването и деградацията на материалите.

Подобряват външния вид: Почистващите препарати могат да върнат свежест и блясък на диваните и матраците. Те могат да отстранят неприятни миризми и да придадат по-привлекателен външен вид на мебелите.

Важно е да отбележим, че при използването на почистващи препарати трябва да се спазват указанията на производителя и да се избират подходящи продукти за конкретните материали и нужди на диваните и матраците.

2. При избора на почистващ препарат за дивани и матраци трябва да вземете предвид следните фактори:

Тип на материала: Проверете етикета на дивана или матрака, за да разберете от какъв материал са направени. Някои препарати са подходящи за всички видове текстил, докато други са специално формулирани за определени материали като велур, кожа или микрофибър.

Безопасност: Уверете се, че избраният препарат е безопасен за вашия диван или матрак и не представлява риск за здравето ви. Почистващите препарати трябва да бъдат нетоксични и да не оставят вредни остатъци след почистване.

Ефективност: Проверете отзивите на продукта и препоръките на други потребители, за да се уверите, че препаратът е ефективен при отстраняването на петна, миризми и прах.

Инструкции за употреба: Прочетете внимателно инструкциите на препарата и следвайте ги точно, за да получите най-добрите резултати и да предотвратите повреда на повърхността.

Ако не сте сигурни кой препарат да използвате или имате специфични нужди (например за почистване на водоустойчив диван), винаги е добра идея да се консултирате с производителя или да се обърнете към професионален почистващ сервиз.

Прочети...