Array

Топ матрак Comforta

Нов продукт

Топ матрак Comforta от Нани Хоум Топ матраци увеличи
Топ матрак Comforta от Нани Хоум Топ матраци
Топ матрак Comforta от Нани Хоум Топ матраци Топ матрак Comforta от Нани Хоум Топ матраци

Ядро и дамаска 

Топ матрак с конструкция и дебелина, добавящи удобство в съня. Асиметричността придава различен комфорт на двулицевата сърцевина. Ортопедичност от гладката страна. Изправя и ориентира  правилно тялото в пространството. Ергономичен ефект от профилираната страна. Масажирайки се напасва към извивките и елиминира напрежението.

Повече информация

  Pictoicons//egg.png
  Pictoicons//cop-toper.png

  Степен на твърдост

  Soft_Hard//Hard_3.png

  75,00 лв

  БЪРЗА ПОРЪЧКА >
  РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
  5.0 / 5
  Average: 5.0 / 5
  базирана от 2 оценки и  1 потребители.

  Отворената омрежена структура на PU пяната в ядрото поддържа и въздейства имитирайки работата на милиони микро амортисьори.

  Свалящ се калъф – към DOUBLE JERSEY плата за мекота са прошити силиконизирани влакна. Цип за проветрение или Light пране. Лесно за манипулиране и поддържане на перфектна чистота.

  КОМФОРТА допълва вашия нов, но неудобен или стар, но износен матрак. Идеално решение без значение от възрастта, ръст или социално положение.

  Топ матрак с конструкция и дебелина, добавящи удобство в съня. Асиметричността придава различен комфорт на двулицевата сърцевина. Ортопедичност от гладката страна.

  ОтворенатаИзправя и ориентира  правилно тялото в пространството. Ергономичен ефект от профилираната страна. Масажирайки се напасва към извивките и елиминира напрежението.

  Характеристики

  ⬩ ВидДвулицев
  ⬩ СърцевинаЕластична пяна
  ⬩ Мемори пянане
  ⬩ ТвърдостБАЛАНСИРАН
  ⬩ Височина5 см
  ⬩ Доставя сеНа руло
  ⬩ ПроизводителМатраци НАНИ
  ⬩ ПроизходБългария
  ⬩ Гаранциядо 2 год