Array

Топ матрак Soft Protect

Нов продукт

Топ матрак Soft Protect от Нани Хоум Топ матраци увеличи
Топ матрак Soft Protect от Нани Хоум Топ матраци

Топ матрак 2 в 1

Единствен по рода си продукт на БГ ПАЗАРА. Конструкцията е популярна и масово използвана в Европа и Америка. Сърцевина с калъф от PU пяна и протектор за матрака. Слоят SOFT пяна омекотява и разпределя равномерно тежестта. При употребата на СОФТ ПРОТЕКТ матракът придобива свойства за опора и уравновесеност, характерни при ползването на „скъпите“ модели. 

Повече информация

  Pictoicons//dunapren.png
  Pictoicons//icons.png

  Степен на твърдост

  Soft_Hard//Hard_3.png

  134,00 лв

  БЪРЗА ПОРЪЧКА >
  РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
  0 / 5
  Average: 0 / 5
  базирана от 0 потребители.

  Отворената омрежена структура на PU пяната в ядрото поддържа и въздейства имитирайки работата на милиони микро амортисьори.

  Свалящ се калъф – към DOUBLE GERSEY плата за мекота са прошити силиконизирани влакна. Цип за проветрение или Light пране. Лесно за манипулиране и поддържане на перфектна чистота.

  КОМФОРТА допълва вашия нов, но неудобен или стар, но износен матрак. Идеално решение без значение от възрастта, ръст или социално положение.

  Топ матрак с конструкция и дебелина, добавящи удобство в съня. Асиметричността придава различен комфорт на двулицевата сърцевина. Ортопедичност от гладката страна.

  Изправя и ориентира  правилно тялото в пространството. Ергономичен ефект от профилираната страна. Масажирайки се напасва към извивките и елиминира напрежението.

  Характеристики

  ⬩ ВидЕднолицев
  ⬩ СърцевинаЕластична пяна
  ⬩ Мемори пянане
  ⬩ ТвърдостБАЛАНСИРАН
  ⬩ Височина7 см
  ⬩ Доставя сеВ реален размер
  ⬩ ПроизводителМатраци НАНИ
  ⬩ ПроизходБългария
  ⬩ Гаранциядо 2 год