Array

Матрак Нани Егея

Матраци НАНИ Матраци НАНИ

Нов продукт

Матрак Нани Егея от Нани Хоум Двулицеви матраци увеличи
Матрак Нани Егея от Нани Хоум Двулицеви матраци
Матрак Нани Егея от Нани Хоум Двулицеви матраци Матрак Нани Егея от Нани Хоум Двулицеви матраци Матрак Нани Егея от Нани Хоум Двулицеви матраци

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средно: 0 / 5
базирана от 0 потребители.

За добър и практичен сън. Конструктивно реализиран със замисъл за оптимизирaна експлоатация от самото придобиване. Двулицев матрак Егея е наличен и в мебелния квартален магазин, а с опаковането НА РУЛО доставката е бърза и лесна.

Повече информация

  Доставка до 7 дни

194,00 лв

Добави също:

99,00 лв
ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК >
 

Степен на твърдост

Soft_Hard//Hard_4-2.png

Други

ВИСОЧИНА 16см.
ГАРАНЦИЯ до 3г.

Ортопедичната сърцевина с висока плътност и клетъчна структура от ORTHOPEDIC ELASTIC FOAM е „облечена“ в капитониран калъф с антиалергични силиконизирани влакна и мек текстил с голяма здравина POMEROL. Милионите „отворени“ градивни клетки способстватпреминаването на въздух, като елиминират средата за развитие на бактерии и микроорганизми.

Еластичността му предлага добър телесен комфорт. Нежният калъф с цип способства за поддържане на добра хигиена чрез проветряване или LIGHT изпиране. Със заложения си експлоатационен ресурс, двулицев матрак Егея от НАНИ превъзхожда високия ценови клас матраци от други марки.

Характеристики

⬩ ВидДвулицев
⬩ СърцевинаЕластична пяна
⬩ Мемори пянане
⬩ ТвърдостТВЪРД
⬩ Височина16 см
⬩ Гаранциядо 3 год

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

1. В рамките на цялата страна доставката на всички продукти на стойност над 100 лева е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва където е възможно.
2. Плащане при доставка (наложен платеж).
3. Плащане с кредитна или дебитна карта през сайта.
4. Плащане по банков път (банков превод).
5. Кредитиране от банка ДСК и/или UniCredit (калкулатор).