Полица FOX 6

Нов продукт

Полица FOX 6 серия FOX от НАНИ ХОУМ увеличи
Полица FOX 6 серия FOX от НАНИ ХОУМ
Полица FOX 6 серия FOX от НАНИ ХОУМ Полица FOX 6 серия FOX в ситуация от НАНИ ХОУМ Полица FOX 6 серия FOX

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
5.0 / 5
Средно: 5.0 / 5
базирана от 1 потребители.

Полица FOX 6 е част от модулна система за дневна FOX, предлагаща избор от модули с модерен дизайн. Опциите за различни конфигурации правят системата подходяща както за големи, така и за по-ограничени пространства. 

Повече информация

  Доставка до 14 дни

 • Полица FOX 6

Добави също:

49,00 лв

 
 

  Доставка до 14 дни

Полица FOX 6 е част от модерна модулна система, предназначена за всекидневна и трапезария. Фината декорация, с красиво очертани линии, високи, леко изрязани крака и стилизирани дръжки, с вдлъбнатини на предниците, придават уникален характер на интериора. Цветови вариант на ръчно изработен дъб с черна декорация създава усещане за уникалност в топла форма. Романтичният дизайн и изисканата декорация привличат хора, които ценят лукса на интериора. Грациозно оформление, перфектно качество и оригинален стил.

Ламиниран материал с дебелина 16 мм. За изработката са използвани и MDF плоскости, които са с по-добро качество от класическите ламинирани плоскости.

Полица FOX 6 спомага за елегантното обзавеждане на всекидневна, антре или спалня.

Челата и корпуса на модулите от система FOX са изработени от здрава и издръжлива ламинирана плоскост, която се характеризира с повишена устойчивост на влага, температура и механични повреди. Повърхността не привлича прах и не променя цвета си под въздействието на слънчева светлина.

РАЗМЕРИ ПОЛИЦА В СМ

► Широчина - 130 см
Височина - 20 см
Дълбочина - 20 см
► Гаранция - 2 години

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Продуктите са предварително опаковани и подходящи за самостоятелно сглобяване. Всички необходими елементи за монтаж и подробни инструкции за са включени в окомплектовката. Предлага се само в посочените размери и цветове.

Виж другите модули от серията

 • Комод FOX 12 серия FOX от НАНИ ХОУМ Комод FOX 12 серия FOX от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  Комод FOX 12
  Fadome

  Комод FOX 12 е част от модулна система за дневна FOX, предлагаща избор от модули с модерен дизайн. Опциите за различни конфигурации правят системата подходяща както за големи, така и за по-ограничени пространства. 

  329,00 лв
  5.0 / 5
  ⬩ Цвят: Егер + Черно
  ⬩ Материал: ЛПДЧ + MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
 • ТВ Шкаф FOX 4 серия FOX от НАНИ ХОУМ ТВ Шкаф FOX 4 серия FOX от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  ТВ Шкаф FOX 4
  Fadome

  ТВ Шкаф FOX 4 е част от модулна система за дневна FOX, предлагаща избор от модули с модерен дизайн. Опциите за различни конфигурации правят системата подходяща както за големи, така и за по-ограничени пространства. 

  199,00 лв
  5.0 / 5
  ⬩ Цвят: Егер + Черно
  ⬩ Материал: ЛПДЧ + MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
 • Комод FOX 8 серия FOX от НАНИ ХОУМ Комод FOX 8 серия FOX от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  Комод FOX 8
  Fadome

  Комод FOX 8 е част от модулна система за дневна FOX, предлагаща избор от модули с модерен дизайн. Опциите за различни конфигурации правят системата подходяща както за големи, така и за по-ограничени пространства. 

  339,00 лв
  0 / 5
  ⬩ Цвят: Егер + Черно
  ⬩ Материал: ЛПДЧ + MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
 • Витрина FOX 2 серия FOX от НАНИ ХОУМ Витрина FOX 2 серия FOX от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  Витрина FOX 2
  Fadome

  Витрина FOX 2 е част от модулна система за дневна FOX, предлагаща избор от модули с модерен дизайн. Опциите за различни конфигурации правят системата подходяща както за големи, така и за по-ограничени пространства. 

  429,00 лв
  5.0 / 5
  ⬩ Цвят: Егер + Черно
  ⬩ Материал: ЛПДЧ + MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ:

Има няколко причини да изберете и закупите повече или всички мебели от серия FOX за вашата стая или дом:

1. Естетически изглед: Когато всички модули от серия FOX са съчетани и хармонично подредени в една стая, се създава изключително естетичен и завършен вид. Всяка част от мебелите е проектирана да се допълва и да създава цялостна визия, която може да допринесе за постигането на определен стил или дизайн в интериора.

2. Съгласуваност на размерите и пропорциите: Когато изберете модули от една мебелна серия, може да сте сигурни, че те са съгласувани в размерите и пропорциите си. Това прави по-лесно разполагането им в пространството, без да създавате дисбаланс или наслояване на различни стилове.

3. По-добро използване на пространството: Мебелните от серия FOX предлагат разнообразие от модули, които могат да бъдат комбинирани по различни начини. Това ви дава възможността да използвате пространството по-ефективно и да го адаптирате към вашите нужди. Модулите могат да се съчетават за създаване на функционални и просторни мебелни композиции.

4. Практичност и функционалност: Мебелите от серия FOX предлагат разнообразие от модули, които покриват различни нужди и функции. Например, ако изберете серия гардероби, може да имате различни размери и видове рафтове, чекмеджета и огледала, които да отговарят на вашите изисквания за съхранение. Това ви позволява да създадете персонализирано пространство, което е практично и функционално.

5. Лесно съчетаване с бъдещи покупки: Ако вече разполагате с някои модули от серия FOX и в бъдеще искате да докупите други, ще бъде лесно да ги съчетаете и да ги добавите към вече съществуващото ви интериорно решение. Мебелните серии често предлагат продължение на дизайна, което улеснява процеса на промяна и надграждане на мебелната ви среда.

Изборът за наличието на цялата серия FOX зависи от вашите предпочитания и нужди. Въпреки това, тези причини могат да ви помогнат да се насладите на предимствата на съчетаването на модулите от тази мебелна серия във вашата стая или дом.

✅ Характеристики

⬩ ЦвятЕгер
⬩ МатериалЛПДЧ + MDF
⬩ Доставя сеНа отделни пакети

✅ FAQ / ЧЗВ

Всички продукти от предлагани от нас може да поръчате дирекно онлайн или от фирмените ни магазини.

На всяка продуктова страница www.nanihome.bg може да направите бърза поръчка за съответния продукт, или стандартна поръчка с възможност за добавяне и комбиниране с други продукти или аксесоари.

Ако все пак се колебаете или искате да спестите ценно време, може да поръчате директно на нашите консултанти от безплатен телефон 0800 40 300.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.

✅ ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

1. За поръчки със стойност над 100 лева направени през сайт nanihome.bg доставката е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва на най-близкото възможно място.

Клиентът трябва да осигури за негова сметка хора/лица за разтоварване и приемане на стоката. Разнос или качване на стоката до етаж, не  е ангажимент на доставящият шофьор. В случай, че клиент желае някоя от услугите разнос, качване или монтаж, то те трябва да бъдат заявени предварително при потвърждението  на поръчката, при което клиентът ще бъде уведомен и за нейната стойност, която следва да бъде заплатена.

2. Плащане при доставка (наложен платеж).
3. Плащане с кредитна или дебитна карта през сайта.
4. Плащане по банков път (банков превод).
5. Кредитиране от Банка ДСК, БНП Париба и/или UniCredit (калкулатори).

✅ ВИЖ ОЩЕ