Полица P107 серия NORDI

Нов продукт

Полица P107 серия NORDI от НАНИ ХОУМ увеличи
Полица P107 серия NORDI от НАНИ ХОУМ
Полица P107 серия NORDI от НАНИ ХОУМ Размери на полица P107 серия NORDI от NANI HOME Полица P107 серия NORDI в ситуация от НАНИ ХОУМ

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
5.0 / 5
Средно: 5.0 / 5
базирана от 1 потребители.

Полица P107 от серия NORDI се вписва точно в обзавеждането на един уютен дом, когато е съчетана с останалите модули от серията.

Повече информация

  Доставка до 14 дни

 • Полица P107

99,00 лв

 
 

Полица P107 от серия NORDI е част от модерна модулна система, предназначена за всекидневна и трапезария. Фината декорация, с красиво очертани линии, високи, леко изрязани крака и стилизирани дръжки, с вдлъбнатини на предниците, придават уникален характер на интериора. Цветови вариант на ръчно изработен дъб с черна декорация създава усещане за уникалност в топла форма. Романтичният дизайн и изисканата декорация привличат хора, които ценят лукса на интериора. Грациозно оформление, перфектно качество и оригинален стил.

Ламиниран материал с дебелина 16 мм. Ръбовете са направени с ABS, които предпазват от надраскване. За изработката са използвани и MDF плоскости, които са с по-добро качество от класическите ламинирани плоскости.

Полица NORDI P107 спомага за елегантното обзавеждане на всекидневна, антре или спалня. Скринът с три врати осигурява много място за съхранение. Зад всяка врата има рафт.

Челата и корпуса на модулите от система Nordi са изработени от здрава и издръжлива ламинирана плоскост, която се характеризира с повишена устойчивост на влага, температура и механични повреди. Повърхността не привлича прах и не променя цвета си под въздействието на слънчева светлина.

РАЗМЕРИ ПОЛИЦА В СМ

► Широчина - 107 см
Височина - 20 см
Дълбочина - 17 см
► Гаранция - 2 години

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Продуктите са предварително опаковани и подходящи за самостоятелно сглобяване. Всички необходими елементи за монтаж и подробни инструкции за са включени в окомплектовката. Предлага се само в посочените размери и цветове.

Виж другите модули от серията

 • ТВ шкаф NRTV160 серия NORDI от НАНИ ХОУМ ТВ шкаф NRTV160 серия NORDI от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  ТВ шкаф NRTV160 серия NORDI
  Piaski

  Модулна система за дневна Nordi предлага богат избор от модули с модерен дизайн. Опциите за различни конфигурации правят системата подходяща както за големи, така и за по-ограничени пространства. 

  319,00 лв
  5.0 / 5
  ⬩ Цвят: Дъб артисан + черен
  ⬩ Материал: MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
 • Витрина NWT90 серия NORDI от НАНИ ХОУМ Витрина NWT90 серия NORDI от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  Витрина NWT90 серия NORDI
  Piaski

  Модулна система за дневна Nordi предлага богат избор от модули с модерен дизайн. Опциите за различни конфигурации правят системата подходяща както за големи, така и за по-ограничени пространства.  

  419,00 лв
  5.0 / 5
  ⬩ Цвят: Дъб артисан + Черен
  ⬩ Материал: MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
 • Витрина NWT53 серия NORDI от НАНИ ХОУМ Витрина NWT53 серия NORDI от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  Витрина NWT53 серия NORDI
  Piaski

  Витрина NWT53 от серия NORDI се вписва точно в обзавеждането на един уютен дом. Модулна система за дневна Nordi предлага богат избор от модули с модерен дизайн. Опциите за различни конфигурации правят системата подходяща както за големи, така и за по-ограничени пространства. 

  399,00 лв
  5.0 / 5
  ⬩ Цвят: Дъб артисан + Черен
  ⬩ Материал: MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
 • Комод NKSZ160 серия NORDI от НАНИ ХОУМ Комод NKSZ160 серия NORDI от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  Комод NKSZ160 серия NORDI
  Piaski

  Комод NKSZ160 от серия NORDI се вписва точно в обзавеждането на един уютен дом. Този голям комбиниран скрин буквално се носи над повърхността благодарение на грациозните си конусовидни крака. Има достатъчно място за съхранение на вещи в двата шкафа и трите чекмеджета.

  489,00 лв
  5.0 / 5
  ⬩ Цвят: Дъб артисан + Черен
  ⬩ Материал: MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети
 • Холна маса NL107 серия NORDI от НАНИ ХОУМ Холна маса NL107 серия NORDI от НАНИ ХОУМ
  Наличен
  Холна маса NL107 серия NORDI
  Piaski

  Модулна система за дневна Nordi предлага богат избор от модули с модерен дизайн. Опциите за различни конфигурации правят системата подходяща както за големи, така и за по-ограничени пространства.  

  279,00 лв
  5.0 / 5
  ⬩ Цвят: Дъб артисан + Черен
  ⬩ Материал: MDF
  ⬩ Доставя се: На отделни пакети

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ:

Има няколко причини да изберете и закупите повече или всички мебели от серия Nordi за вашата стая или дом:

1. Естетически изглед: Когато всички модули от серия Nordi са съчетани и хармонично подредени в една стая, се създава изключително естетичен и завършен вид. Всяка част от мебелите е проектирана да се допълва и да създава цялостна визия, която може да допринесе за постигането на определен стил или дизайн в интериора.

2. Съгласуваност на размерите и пропорциите: Когато изберете модули от една мебелна серия, може да сте сигурни, че те са съгласувани в размерите и пропорциите си. Това прави по-лесно разполагането им в пространството, без да създавате дисбаланс или наслояване на различни стилове.

3. По-добро използване на пространството: Мебелните от серия Nordi предлагат разнообразие от модули, които могат да бъдат комбинирани по различни начини. Това ви дава възможността да използвате пространството по-ефективно и да го адаптирате към вашите нужди. Модулите могат да се съчетават за създаване на функционални и просторни мебелни композиции.

4. Практичност и функционалност: Мебелите от серия Nordi предлагат разнообразие от модули, които покриват различни нужди и функции. Например, ако изберете серия гардероби, може да имате различни размери и видове рафтове, чекмеджета и огледала, които да отговарят на вашите изисквания за съхранение. Това ви позволява да създадете персонализирано пространство, което е практично и функционално.

5. Лесно съчетаване с бъдещи покупки: Ако вече разполагате с някои модули от серия Nordi и в бъдеще искате да докупите други, ще бъде лесно да ги съчетаете и да ги добавите към вече съществуващото ви интериорно решение. Мебелните серии често предлагат продължение на дизайна, което улеснява процеса на промяна и надграждане на мебелната ви среда.

Изборът за наличието на цялата серия Nordi зависи от вашите предпочитания и нужди. Въпреки това, тези причини могат да ви помогнат да се насладите на предимствата на съчетаването на модулите от тази мебелна серия във вашата стая или дом.

✅ Характеристики

⬩ ЦвятДъб артисан
⬩ МатериалMDF
⬩ Доставя сеНа отделни пакети

✅ FAQ / ЧЗВ

Всички продукти от предлагани от нас може да поръчате дирекно онлайн или от фирмените ни магазини.

На всяка продуктова страница www.nanihome.bg може да направите бърза поръчка за съответния продукт, или стандартна поръчка с възможност за добавяне и комбиниране с други продукти или аксесоари.

Ако все пак се колебаете или искате да спестите ценно време, може да поръчате директно на нашите консултанти от безплатен телефон 0800 40 300.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.

✅ ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

1. За поръчки със стойност над 100 лева направени през сайт nanihome.bg доставката е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва на най-близкото възможно място.

Клиентът трябва да осигури за негова сметка хора/лица за разтоварване и приемане на стоката. Разнос или качване на стоката до етаж, не  е ангажимент на доставящият шофьор. В случай, че клиент желае някоя от услугите разнос, качване или монтаж, то те трябва да бъдат заявени предварително при потвърждението  на поръчката, при което клиентът ще бъде уведомен и за нейната стойност, която следва да бъде заплатена.

2. Плащане при доставка (наложен платеж).
3. Плащане с кредитна или дебитна карта през сайта.
4. Плащане по банков път (банков превод).
5. Кредитиране от Банка ДСК, БНП Париба и/или UniCredit (калкулатори).

✅ ВИЖ ОЩЕ