Легло Junior + матрак, матрачна рамка и ракла

Матраци НАНИ Матраци НАНИ

Нов продукт

Промо цена Легло JUNIOR + матрак в зелен цвят от Нани Хоум Спални НАНИ увеличи
Легло JUNIOR + матрак в зелен цвят от Нани Хоум Спални НАНИ
Легло JUNIOR + матрак в зелен цвят от Нани Хоум Спални НАНИ Зелено легло JUNIOR + повдигащ матрак от Нани Хоум Спални НАНИ Размери на легло JUNIOR + матрак от Нани Хоум Спални НАНИ Легло JUNIOR + матрак в син цвят от Нани Хоум Спални НАНИ Синьо легло JUNIOR + повдигащ се матрак от Нани Хоум Спални НАНИ Легло JUNIOR + матрак в светло синьо от Нани Хоум Спални НАНИ Светло синьо легло JUNIOR + матрак от Нани Хоум Спални НАНИ Легло JUNIOR + матрак в цвят розов лайт от Нани Хоум Спални НАНИ Розово легло JUNIOR + повдигащ матрак от Нани Хоум Спални НАНИ Легло JUNIOR + матрак в цвят оранж от Нани  Хоум Спални НАНИ Легло оранж JUNIOR + повдигащ се матрак от Нани Хоум Спални НАНИ Легло JUNIOR + матрак в розов цвят от Нани Хоум Спални НАНИ Легло розово JUNIOR + повдигащ матрак от Нани Хоум Спални НАНИ

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средно: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
Junior е тапициранo легло с висока, мека табла за максимален комфорт при облягане. Предлага се с включен двулицев матрак с дебелина 25 см, метална подматрачна ламелна рамка и комплект амортисьорни механизми за повдигане. Матракът е с висока плътност и БАЛАНСИРАНА твърдост.

Нежният калъф с цип способства за поддържане на добра хигиена чрез проветряване. Легло JUNIOR може да се поръча в няколко основни цвята и се предлага до изчерпване на количествата. 

Повече информация

999,00 лв

1 363,00 лв

-364,00 лв

swap_horiz check
 

РАЗМЕРИ ЛЕГЛО JUNIOR

Ширина - 98 см;
► Дълбочина - 214 см;
► Височина основа - 33 см;
 Височина табла
 - 120 см;

РАЗМЕРИ МАТРАК

Ширина - 96 см;
► Дълбочина - 206 см;
► Височина - 25 см;
 Твърдост - Балансиран

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.

✅ Характеристики

⬩ Подм. рамкаДА
⬩ Механизмиамортисьорни
⬩ РаклаДА
⬩ Цвят5 цвята

✅ ЗА МАРКАТА

Матраци НАНИ е водеща компания с над 15-годишен опит в производството и дистрибуцията на матраци и материали за тяхното производство.

Разполагаме с най-съвременно оборудване за производство на мебели, матраци, градински изделия и материали за мебелното производство от водещи производители. Производственият процес е сертифициран съгласно изискванията на ISO 9001:2008. Продукцията се дистрибутира както на българския пазар, така и на международния в т.ч. производство на мебели, матраци и основни суровини за големи международни търговски вериги и производители.

Разширяваме и обновяваме всяка година портфолиото от предлагани модели, за да отговори на изискванията на потребителите и пазара. Произвежданите от нас продукти  се отличават с гарантирано високо  качество – съвременни, ергономични, със стилен дизайн и внимание към детйлите. Това ни дава възможност да работим успешно и да бъдем конкурентни както на българския, така и на международния пазар.

✅ Сравняване с други

reorder format_align_right
Сравнявате: Легло Junior + матрак, матрачна рамка и ракла
Цена от:
Цена от:
1 363,00 лв 999,00 лв
Цена от:
1 349,00 лв 1 049,00 лв
Цена от:
1 459,00 лв
Оценка от клиенти:
Оценка от клиенти:
0 / 5
Оценка от клиенти:
5.0 / 5
Оценка от клиенти:
0 / 5
Описание:
Описание:
Junior е тапициранo легло с висока, мека табла за максимален комфорт при облягане. Предлага се с включен двулицев матрак с дебелина 25 см, метална подматрачна ламелна рамка и комплект амортисьорни механизми за повдигане. Матракът е с висока плътност и БАЛАНСИРАНА твърдост. Нежният калъф с цип способства за поддържане на добра хигиена чрез проветряване. Легло JUNIOR може да се поръча в няколко основни цвята и се предлага до изчерпване на количествата. 
Описание:


Нова, модерна и функционална
Тапицирана модерна спалня в комплект с вградена подматрачна рамка.•    Тапицираната табла на спалнята допринася за комфорта и удобството.•    Избор на дамаски и цветове по картел от богата колекция на ПАРАЛЕЛ.•    С ламелна подматрачна рамка с амортисьори и механизъм за повдигане.

Описание:


Нова, модерна и функционална
Модерна тапицирана спалня в комплект с вградена метална подматрачна рамка и еластични букови ламели. За удобство е монтиран и амортисьорен механизъм за лесно повдигане. Под нея е обособена голяма ракла за съхранение на дрехи и вещи. Обемната мека табла е тапицирана с мебелна дамаска, и допринася за комфорта и удобството при ползване.

Производител
Производител
Матраци НАНИ
Производител
Матраци НАНИ
Производител
Матраци НАНИ
⬩ Подм. рамка
⬩ Подм. рамка
ДА
⬩ Подм. рамка
ДА
⬩ Подм. рамка
ДА
⬩ Механизми
⬩ Механизми
амортисьорни
⬩ Механизми
амортисьорни
⬩ Механизми
амортисьорни
⬩ Ракла
⬩ Ракла
ДА
⬩ Ракла
ДА
⬩ Ракла
ДА
⬩ Цвят
⬩ Цвят
5 цвята
⬩ Цвят
по избор
⬩ Цвят
по избор

✅ ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

1. За поръчки със стойност над 100 лева направени през сайт nanihome.bg доставката е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва където е възможно.
2. Плащане при доставка (наложен платеж).
3. Плащане с кредитна или дебитна карта през сайта.
4. Плащане по банков път (банков превод).
5. Кредитиране от банка ДСК и/или UniCredit (калкулатор).