Президентски офис стол Carmen 6183

Нов продукт

Президентски офис стол Carmen 6183 оранжев от NANI HOME Столове увеличи
Президентски офис стол Carmen 6183 оранжев от NANI HOME Столове
Президентски офис стол Carmen 6183 червен от NANI HOME Столове Президентски офис стол Carmen 6183 сив от NANI HOME Столове Президентски офис стол Carmen 6183 син от NANI HOME Столове Президентски офис стол Carmen 6183 черен от NANI HOME Столове Президентски офис стол Carmen 6183 оранжев от NANI HOME Столове Президентски офис стол Carmen 6183 червен от НАНИ ХОУМ Столове Президентски офис стол Carmen 6183 сив от НАНИ ХОУМ Столове Президентски офис стол Carmen 6183 син от НАНИ ХОУМ Столове Президентски офис стол Carmen 6183 черен от НАНИ ХОУМ Столове Президентски офис стол Carmen 6183 оранжев от НАНИ ХОУМ Столове Президентски офис стол Carmen 6183 червен от НАНИ ХОУМ Столове Президентски офис стол Carmen 6183 сив от НАНИ ХОУМ Столове Президентски офис стол Carmen 6183 син от НАНИ ХОУМ Столове Президентски офис стол Carmen 6183 черен от НАНИ ХОУМ Столове

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средно: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
Цвят по избор
избор от цветове

Президентски офис стол 6183 е грациозно и същевременно практично решение за офис среда. Моделът притежава хромирана база и подлакътници, гарантиращи стабилност и удобство. Има функция за коригиране на височината и люлеещ механизъм.
 

Повече информация

198,00 лв

ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК >
Кредитен модул Париба лични финанси
 
 

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснената процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.

Визията е впечатляваща, нестандартна и променя интериора на стандартния офис. Облегалката е изключително удобна. Извивката в областта на кръста, издължената форма, възглавничката за врата и способността на мрежата да следва линията на гърба правят седенето в този стол незабравимо изживяване. 

РАЗМЕРИ СТОЛ

► Цялостна височина: 117 - 127 см
► Ширина с подлакътници: 62 см
► Дълбочина: 64 см
► Дълбочина седалка: 48 см
► Височина седалка от земята: 48 - 58 см
► Дължина облегалка: 69 см
► Диаметър на звезда: 70 см
► Максимално натоварване: 130 кг

► Гаранция: 24 месеца

 

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.

✅ Характеристики

⬩ ЦвятОранжев | Черен | Червен
⬩ МатериалДамаска + Мрежа
⬩ Доставя сеНа отделни пакети

✅ Сравняване с други

reorder format_align_right
Сравнявате: Президентски офис стол Carmen 6183
Цена от:
Цена от:
198,00 лв
Цена от:
195,60 лв
Цена от:
175,20 лв
Оценка от клиенти:
Оценка от клиенти:
0 / 5
Оценка от клиенти:
0 / 5
Оценка от клиенти:
0 / 5
Описание:
Описание:
Президентски офис стол 6183 е грациозно и същевременно практично решение за офис среда. Моделът притежава хромирана база и подлакътници, гарантиращи стабилност и удобство. Има функция за коригиране на височината и люлеещ механизъм. 
Описание:
Удобен работен стол, подходящ за обзавеждането на Вашия дом или офис. Изработен от здрава хромирана основа, седалка от дамаска и удобна облегалка от мрежа. Столът е с регулируема височина и люлеещ механизъм. 
Описание:
Практичен и стилен работен стол за дома и офиса. Моделът разполага с газов механизъм за регулиране на височината, извити подлакътници и колелца в основата за по-лесно придвижване. Изработен от здрава полипропиленова база и удобна седалка и облегалка от еко кожа. 
⬩ Цвят
⬩ Цвят
Оранжев | Черен | Червен
⬩ Цвят
Сив | Розов | Зелен | Черен
⬩ Цвят
Крем | Бежов | Черен
⬩ Материал
⬩ Материал
Дамаска + Мрежа
⬩ Материал
Дамаска + Мрежа
⬩ Материал
Еко кожа
⬩ Доставя се
⬩ Доставя се
На отделни пакети
⬩ Доставя се
На отделни пакети
⬩ Доставя се
На отделни пакети

✅ FAQ / ЧЗВ

Всички продукти от предлагани от нас може да поръчате дирекно онлайн или от фирмените ни магазини.

На всяка продуктова страница www.nanihome.bg може да направите бърза поръчка за съответния продукт, или стандартна поръчка с възможност за добавяне и комбиниране с други продукти или аксесоари.

Ако все пак се колебаете или искате да спестите ценно време, може да поръчате директно на нашите консултанти от безплатен телефон 0800 40 300.
Иформацията полезна ли е?
Да (2)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.

✅ ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

1. За поръчки със стойност над 100 лева направени през сайт nanihome.bg доставката е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва на най-близкото възможно място.

Клиентът трябва да осигури за негова сметка хора/лица за разтоварване и приемане на стоката. Разнос или качване на стоката до етаж, не  е ангажимент на доставящият шофьор. В случай, че клиент желае някоя от услугите разнос, качване или монтаж, то те трябва да бъдат заявени предварително при потвърждението  на поръчката, при което клиентът ще бъде уведомен и за нейната стойност, която следва да бъде заплатена.

2. Плащане при доставка (наложен платеж).
3. Плащане с кредитна или дебитна карта през сайта.
4. Плащане по банков път (банков превод).
5. Кредитиране от Банка ДСК, БНП Париба и/или UniCredit (калкулатори).

✅ ВИЖ ОЩЕ