Препарат за почистване на матраци с избелващ ефект OA mattress care 250ml

Нов продукт

Препарат за почистване на матраци с избелващ ефект OA MATTRESS CARE 250ml увеличи
Препарат за почистване на матраци с избелващ ефект OA MATTRESS CARE 250ml
Препарат за почистване на матраци с избелващ ефект OA MATTRESS CARE 250ml Препарат за почистване на матраци с избелващ ефект OA MATTRESS CARE 250ml

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средно: 0 / 5
базирана от 0 потребители.

Изключително ефективен почистващ препарат за премахване на упорити замърсявания от повърхността на матраците. Съдържащият се в продукта активен кислород премахва различни видове петна и неприятни миризми, като ги окислява химически. OA MATTRASS CARE ще се справи с петна, особено след напитки и телесни течности.

Разтваря и отстранява ексфолирания епидермис, който е среда за развитие на гъбички, бактерии и акари. Повърхността ще остане чиста, освежена и допълнително избелена благодарение на съдържанието на избелващи вещества. Матракът ще възвърне своята естетична, безупречна белота без необходимост от търкане.

Повече информация

39,90 лв

swap_horiz check
ПОРЪЧАЙ С ЕДИН КЛИК >
 
 

Съдържащият се в продукта активен кислород отстранява различни видове петна и неприятни миризми, дължащи се на химичното им окисление.

OA MATTRASS CARE: може да се справи с петна, особено тези от напитки и телесни течности. Разтваря и премахва кожните клетки, които са благоприятна среда за гъбички, бактерии и акари. Повърхността остава чиста, освежена и допълнително изсветлена благодарение на избелващия агент. Матракът получава своето естетично, безупречно бяло, без да е необходимо да го търкате.

OA MATTRASS CARE: съдържа и сребърни наночастици, които защитават повърхността и поддържат хигиеничното качество. Продуктът е както ефективен, така и екологичен, без никакви отрицателни ефекти върху почвата или подпочвените води, без натриев хидроксид и без вредни PFC химикали.

OA MATTRASS CARE: е дерматологично тестван - повърхността на матрака е безопасна за кожата след почистване. Съдържащите се в него вещества са биоразградими, съдържа съставки от растителен произход.

Начин на употреба: Нанесете продукта върху повърхността, която ще почиствате, след което използвайте мека, леко влажна кърпа или гъба, за да отстраните замърсяванията. Когато използвате продукта върху тапицерия, можете да използвате прахосмукачка за събиране на вода и влага. 

OA MATTRES CARE може да се справи с петна, особено тези от напитки и телесни течности. Разтваря и премахва кожните клетки, които са благоприятна среда за гъбички, бактерии и акари.

OA MATTRES CARE съдържа и сребърни наночастици, които предпазват повърхността и поддържат добра хигиена. Повърхността на матрака остава безопасна за кожата след почистване.

Повърхността остава чиста, освежена и допълнително изсветлена благодарение на добавената белина. Матракът запазва естетичното си, безупречно бяло, без да се налага да го търкате.

✅ Сравняване с други

reorder format_align_right
Сравнявате: Препарат за почистване на матраци с избелващ ефект OA mattress care 250ml
Цена от:
Цена от:
39,90 лв
Цена от:
39,90 лв
Цена от:
59,90 лв
Цена от:
39,90 лв
Оценка от клиенти:
Оценка от клиенти:
0 / 5
Оценка от клиенти:
0 / 5
Оценка от клиенти:
0 / 5
Оценка от клиенти:
0 / 5
Описание:
Описание:
Изключително ефективен почистващ препарат за премахване на упорити замърсявания от повърхността на матраците. Съдържащият се в продукта активен кислород премахва различни видове петна и неприятни миризми, като ги окислява химически. OA MATTRASS CARE ще се справи с петна, особено след напитки и телесни течности. Разтваря и отстранява ексфолирания епидермис, който е среда за развитие на гъбички, бактерии и акари. Повърхността ще остане чиста, освежена и допълнително избелена благодарение на съдържанието на избелващи вещества. Матракът ще възвърне своята естетична, безупречна белота без необходимост от търкане.
Описание:
Почистващ препарат  OA SOFA CARE с най- високо качество за почистване на мебелни дамски и еко кожи, създаващ свежи и антиелектростатично покритие. Ефективно почиства и отстранява петна, придава на тъканта дълготрайна свежест, създава покритие, което намалява привличането на мръсотия.
Описание:
Препарат за импрегниране на мебелни дамаски OA SOFA PROTECTOR 250ml прониква дълбоко в структурата на влакната и се свързва с тях, създавайки микроскопично покритие, което отблъсква водата и мръсотията. Ефективно предпазва от абсорбиране на влага, мазнини и човешка пот, като улеснява отстраняването на всякакви замърсявания. 
Описание:
Премахнете упоритите петна с OA STAIN ELIMINATOR. Продуктът се състои от натурални съставки и не съдържа агресивни разтворители, които биха могли да повредят деликатната повърхност на вашите мебелни тъкани. OA STAIN ELIMINATOR ще помогне за отстраняването на дъвка, лепило, остатъци от стикери, петна от мастило, естествена смола, битум, катран, петна от парафин и някои видове маркери. 
Работи чудесно при тежки замърсявания, има  приятен портокалов аромат. Благодарение на съдържанието на алкохол може да се използва като опора за антибактериални препарати. OA STAIN ELIMINATOR работи перфектно не само върху текстил и килими, но и върху пластмаса, дърво, камък и стъкло.

✅ FAQ / ЧЗВ

Всички продукти от предлагани от нас може да поръчате дирекно онлайн или от фирмените ни магазини.

На всяка продуктова страница www.nanihome.bg може да направите бърза поръчка за съответния продукт, или стандартна поръчка с възможност за добавяне и комбиниране с други продукти или аксесоари.

Ако все пак се колебаете или искате да спестите ценно време, може да поръчате директно на нашите консултанти от безплатен телефон 0800 40 300.
Иформацията полезна ли е?
Да (1)
Не (0)
Съжаляваме
Как може да подобрим това?
Изпрати
Благодарим
Вашата обратна връзка ни помага да подобрим този отговор.

✅ ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

1. За поръчки със стойност над 100 лева направени през сайт nanihome.bg доставката е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва където е възможно.
2. Плащане при доставка (наложен платеж).
3. Плащане с кредитна или дебитна карта през сайта.
4. Плащане по банков път (банков превод).
5. Кредитиране от Банка ДСК, БНП Париба и/или UniCredit (калкулатори).

✅ ВИЖ ОЩЕ