Прав диван FOX

Нов продукт

Разтегателен диван FOX в сиво от Нани Хоум Класически дивани увеличи
Разтегателен диван FOX в сиво от Нани Хоум Класически дивани
Разтегателен диван FOX в сиво от Нани Хоум Класически дивани Разтегателен диван FOX в зелено от Нани Хоум Класически дивани Разтегателен диван FOX в лилаво от Нани Хоум Класически дивани Размери на разтегателен диван FOX от Нани Хоум Класически дивани

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средно: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
Модерен, удобен и функционален диван FOX ще оправдае и най-високите очаквания! Снабден с функция сън и подвижни декоративни и странични възглавници FOX предлага всичко, от което имате нужда.

Пълнежът на седалката е изработен от висококачествена HR пяна, която в комбинация с пружинен пакет BONELL осигурява изключителен комфорт. 

Повече информация

1 799,00 лв

 

РАЗМЕРИ ДИВАН FOX

► Ширина: 203 см 
Дълбочина: 113 см
► Височина: 68-96 см
► Височина на седалка51 см
► Площ за сън: 140см | 203 см

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.

Характеристики

⬩ ПроизходПолша
⬩ ДоставчикЗона Дом ООД

Сравняване с други

reorder format_align_right
Сравнявате: Прав диван FOX
Цена от:
Цена от:
1 799,00 лв
Цена от:
1 429,00 лв
Цена от:
1 799,00 лв
Цена от:
1 529,00 лв
Оценка от клиенти:
Оценка от клиенти:
0 / 5
Оценка от клиенти:
0 / 5
Оценка от клиенти:
5.0 / 5
Оценка от клиенти:
0 / 5
Описание:
Описание:
Модерен, удобен и функционален диван FOX ще оправдае и най-високите очаквания! Снабден с функция сън и подвижни декоративни и странични възглавници FOX предлага всичко, от което имате нужда. Пълнежът на седалката е изработен от висококачествена HR пяна, която в комбинация с пружинен пакет BONELL осигурява изключителен комфорт. 
Описание:
Удобен разтегателен диван Олимпия с функция сън
Диван Олимпия съчетава удобство и практичност във всяко отношение. Внася допълнителна естетика в дома, благодарение на красивите форми и възможност за избор на цвят.
Описание:
Компактен и удобен диван
Разтегателен диван Гала е идеално допълнение за всеки дом. Само с едно движение на седалната част, може да го превърнете в комфортно легло, дори и за двама. 
Описание:
ДИВАН С ФУНКЦИЯ СЪН И РАКЛА
Пространство в дивана, даващо възможност за съхраняване на вещи от ежедневието. Обслужването е улеснено от „гладко“ работещи повдигащи механизми. Конструкцията е изработена от бяло ламинирано ПДЧ за по-добра визия и чистота на холната гарнитура.
⬩ Произход
⬩ Произход
Полша
⬩ Доставчик
⬩ Доставчик
Зона Дом ООД

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

1. За поръчки със стойност над 100 лева направени през сайт nanihome.bg доставката е БЕЗПЛАТНА. Поръчки на стойност под 100 лева са с фиксирана цена за доставка от 6 лева. Доставките и разтоварването на стоката се извършват пред входа на блока/къщата. Ако доставящият автомобил няма възможност да паркира до входа на блока/къщата, паркира и разтоварва където е възможно.
2. Плащане при доставка (наложен платеж).
3. Плащане с кредитна или дебитна карта през сайта.
4. Плащане по банков път (банков превод).
5. Кредитиране от банка ДСК и/или UniCredit (калкулатор).