Матрак Hawaii Memory

Нов продукт

Промо цена Матрак Hawaii Memory от Нани Хоум Двулицеви матраци увеличи
Матрак Hawaii Memory от Нани Хоум Двулицеви матраци
Матрак Hawaii Memory от Нани Хоум Двулицеви матраци Матрак Hawaii Memory от Нани Хоум Двулицеви матраци Матрак Hawaii Memory от Нани Хоум Двулицеви матраци

Здравословен и хармоничен сън

Премиум клас двойнолицев матрак от иновативни материали за балансирана хармония между удобство, ненадминат лукс и дълбок сън.

Повече информация

Степен на твърдост

Soft_Hard//Hard_2.png

Други

ВИСОЧИНА 27см.
ГАРАНЦИЯ до 20г.

  НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 654лв. за м²

536,00 лв

686,00 лв

-150,00 лв

Цени от: 536,00 лв

БЪРЗА ПОРЪЧКА
Кредитен модул UNI Credit

ВЗЕМИ САМО ЗА

12 x 51.75 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средна оценка : 0 / 5
базирана от 0 потребители.
$nbsp;
Leasing
Промо 09.2020

Ядро

Многослойна 7 зонова "сандвич" сърцевина. Профилираните висококачествени структури на водна основа следват естествените извивки на Вашето тяло по време на сън. Технологичния „шедьовър“ осигурява перфектна опора и ергономичност без точки на напрежение. Отворената структура подпомага естествената циркулация на въздуха. Вентилира и премахва условията за развитие на микроорганизми в дълбочина. 

Калъф

Cool Fade текстил от световния лидер BEKAERT DESLEE е разработен специално за модела. 3D дизайна в комбинация с обемните и меки хипоалергични влакна в прошивката придават изтънчена визия и здравина. Контролират навлизането на влага. Чувството за галене е подсилено и от многолойността на SUPER SOFT в контактната зона.

Структурираните и обединени в едно цяло материали на Хавай гарантират телесен комфорт при оптимална ергономия и циркулация на въздух. Използването му влияе положително на редица здравословни проблеми. Допълнителния кислород подпомага тялото във физическото му възстановяване. Балансира телесната температура и прави съня пълноценен и отпускащ. ХАВАЙ е символ на ЩАСТИЕ, МИР и ЕНЕРГИЯ!

Характеристики

⬩ ВидДвулицев
⬩ СърцевинаЕластична пяна
⬩ Мемори пянаДА
⬩ Твърдост2 от 5
⬩ Височина27 см
⬩ Гаранциядо 20 год