На изплащане без оскъпяване
Безплатна доставка на продукти над 100лв.
Търговска мрежа

Матрак Lago Memory

Нов продукт

Матрак Lago Memory от Нани Хоум Двулицеви матраци увеличи
Матрак Lago Memory от Нани Хоум Двулицеви матраци
Матрак Lago Memory от Нани Хоум Двулицеви матраци Матрак Lago Memory от Нани Хоум Двулицеви матраци Матрак Lago Memory от Нани Хоум Двулицеви матраци

Матрак Лаго Memory - система за сън

Двулицев матрак Лаго Memory е продукт на модерното технологично оборудване. Регистриран за полезен модел от Патентно ведомство със свидетелство № 1829.

Повече информация

Степен на твърдост

Soft_Hard//Hard_4.png

Други

ВИСОЧИНА 26см.
ГАРАНЦИЯ до 20г.

  НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 494лв. за м²

574,00 лв

Цени от: 574,00 лв

БЪРЗА ПОРЪЧКА
Кредитен модул UNI Credit

ВЗЕМИ САМО ЗА

12 x 55.40 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Средна оценка : 0 / 5
базирана от 0 потребители.
$nbsp;
Patent
Leasing

УДОБЕН И КОМФОРТЕН МАТРАК ЛАГО

С редуването на безшумни амортисьори от HIGH ELASTIC FOAM и променлив диаметър във височина, се оформят зони, съответстващи на естествените извивки на човешкото тяло. Това добавя на матрак Лаго необходимата поддържаща сила във височина, в зависимост от теглото на лежащия при пълна липса на свръх напрегнати контактни точки. Линията на асиметричност в двулицевия профил предлага възможност за втори избор на комфорт при обръщането на двулицев матрак Лаго Memory.  

С добавени PENO ELASTIC за допълнителна ортопедичност и MEMORY FOAM за точково еластичен комфорт. Двата слоя завършват сърцевината, превръщайки я в оптимална система за сън, без значение от тегло, ръст или възраст на спящия. Меките и луксозни материали завършващи калъфа, излъчват визия достойна за шедьовър в мебелния бранш. Самопочистващия се текстил MARGANE, антиалергичните силиконизирани влакна, сърцевината от отворени клетки и оформени канали от край до край създават самоосвобождаваща се от влага и микроорганизми система.

Характеристики

⬩ ВидДвулицев
⬩ СърцевинаЕластична пяна
⬩ Мемори пянане
⬩ Твърдост4 от 5
⬩ Височина26 см
⬩ Гаранция до 20 год