Матрак Tirena Polyflex

Нов продукт

Матрак Tirena Polyflex от Нани Хоум Двулицеви матраци увеличи
Матрак Tirena Polyflex от Нани Хоум Двулицеви матраци
Матрак Tirena Polyflex от Нани Хоум Двулицеви матраци Матрак Tirena Polyflex от Нани Хоум Двулицеви матраци Матрак Tirena Polyflex от Нани Хоум Двулицеви матраци

Доказан във времето

Двулицев матрак Тирена е типичен представител на линия матраци масово използвани в Европа. Задоволява напълно нуждите на клиенти, готови да платят не много, но да получат почти всичко. На практика, модела притежава всичко необходимо за дълбок и релаксиращ сън.

Повече информация

Степен на твърдост

Soft_Hard//Hard_3.png

Други

ВИСОЧИНА 18см.
ГАРАНЦИЯ до 20г.

  НЕСТАНДАРТНИ РАЗМЕРИ ПО ПОРЪЧКА НА ЦЕНА 151лв. за м²

176,00 лв

Цени от: 176,00 лв

БЪРЗА ПОРЪЧКА
Кредитен модул UNI Credit

ВЗЕМИ САМО ЗА

12 x 17.00 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
5.0 / 5
Средна оценка : 5.0 / 5
базирана от 1 потребители.
$nbsp;
Best Seller

Съвременни материали

Матрак Тирена представлява съчетание от ортопедичните достойнства на сърцевина с висока плътност от PENO ELASTIC FOAM, затворена в прошит калъф от обемен слой антиалергични силиконизирани влакна, POLIFLEX и POMEROL мек текстил с голяма здравина. Структурата е отворена и способства преминаването на въздух в дълбочина. Това гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и микроорганизми. Еластичността и чувството за мекота предлагат добър телесен комфорт при лежане, поддържайки перфектно тялото в раменете, талията и таза. Практически и експлоатационно Тирена е матрак, максимално доближаващ се до моделите от висок клас.

Характеристики

⬩ ВидДвулицев
⬩ СърцевинаЕластична пяна
⬩ Мемори пянане
⬩ Твърдост3 от 5
⬩ Височина18 см
⬩ Гаранциядо 20 год