Ъглов диван Сенатор

Нов продукт

Ъглов диван Сенатор от Нани Хоум Дивани НАНИ увеличи
Ъглов диван Сенатор от Нани Хоум Дивани НАНИ
плъзни за да промениш дивана
360 Ъглов диван Сенатор от Нани Хоум Дивани НАНИ Ъглов диван Сенатор от Нани Хоум Дивани НАНИ Ъглов диван Сенатор от Нани Хоум Дивани НАНИ Ъглов диван Сенатор от Нани Хоум Дивани НАНИ

ЪГЛОВ ДИВАН СЕНАТОР С ФУНКЦИЯ СЪН

СЕНАТОР е специално разработен модел за очакващите много, но готови да платят „скромно“. Името подсказва всичко за йерархичното му положение сред конкурентните дивани от среден ценови клас. С италианския си дизайн, скандинавска функционалност и изработка с немска точност моделът е приложим във всеки съвременен интериор. 

Повече информация

1 333,00 лв

СРОК ЗА ИЗРАБОТКА 60 КАЛЕНДАРНИ ДНИ

Кредитен модул UNI Credit

ВЗЕМИ САМО ЗА

12 x 128.65 лв

РЕЙТИНГ НА ПРОДУКТА
0 / 5
Average: 0 / 5
базирана от 0 потребители.
$nbsp;

ЗДРАВ И УДОБЕН ДИВАН СЕНАТОР С РАКЛА

Сенатор, разбира се е пригоден и „пречупен“ от специалистите на НАНИ към БГ спецификата на потребителя. Подходяща седална височина за хол или трапезария, ракла за багаж и механизъм за сън превръщат дивана в двойна спалня.Това са само част от преимуществата на модела. Размер, комфорт и здравина са следващите високо ценени и притежавани от Сенатор показатели. Срок – експресен, поради поддържането на артикула на склад в предварително избрани приложими за всяко жилище материи и цветове.
СЕНАТОР е специално разработен модел за очакващите много, но готови да платят „скромно“. С италианския си дизайн, скандинавска функционалност и изработка с немска точност моделът е приложим във всеки съвременен интериор.

Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове елементи и дамаски с тези от екрана на Вашето устройство. Продължителното излагане на пряка слънчева светлина може да доведе до изменение на цветовете и качествата на материалите.